Gift Guide

Uz odgovore na samo 4 pitanja do savršenog blagdanskog poklona

06. prosinac 2022.

Fotografija: IMAXtree

Sponzorirani sadržaj/Lea Ladišić

Nula stresa, 100 posto užitka i sreće dok tragamo za blagdanskim poklonima. Popis s prijedlozima već imamo!

Da, sezona darivanja i blagdanskih radosti je pred nama i da - ako se nas pita, nikada nije prerano krenuti u potragu za savršenim poklonima. Lutanje po dekoriranim shopping centrima ima svoje čari, no ove godine ipak se želimo "spasiti" od stresnog shoppingiranja u posljednjem trenutku i rizika da na policama trgovina nećemo pronaći dovoljno dobre darove. Radije se okrećemo provjereno dobrim online destinacijama koje kriju više izbora, bolje ponude, a sve to u opuštenoj kućnoj atmosferi uz šalicu kave ili čaja. 

Najmilijima svake godine želimo priuštiti poklone koji će im izvući osmijeh na lice - zadatak koji je u nekim slučajevima teško ispuniti, osobito ako je osoba za koju tražimo poklon jedna od "zahtjevnijih". S godinama smo naučili da su neki pokloni siguran izbor koji neće razočarati - oni iz beauty kategorije pripadaju tom izboru s kojim ne možemo pogriješiti. Osim što su praktični i funkcionalni, beauty paketi poput kozmetike, parfema ili zabavnih adventskih kalendara su darovi koji su dovoljno svečani i luksuzni za svačiji ukus. Online shop brenda Lancôme mjesto je kojem se volimo vraćati, a ove godine dodatno je olakšao potragu za savršenim poklonom uz Gift Finder, kratki upitnik koji možete ispuniti na njihovom webu, a koji kroz samo nekoliko pitanja otkriva idealan dar za dragu osobu.

image

Fotografija: Promo

Uz odgovore na četiri pitanja: dob osobe za koju birate poklon, kakav poklon tražite (mirisni, za njegu ili kozmetički), vrstu proizvoda unutar te kategorije te budžet u koji se uklapate, Gift Finder nudi najbolje opcije koje odmah možete naručiti na njihovoj stranici, a broj ispunjavanja je neograničen.

Na što još pripaziti prilikom odabira poklona?

Imajte na umu za koga kupujete poklon, koliko se dobro poznajete, kakav je stil i ukus te koje su karakterne osobine onoga koga darujete. Klasični poklon kojeg ne smatramo klišejem niti dosadnim poklonom je miris - pronalazak ovakvog dara ispod ukrasnog papira iznova nas veseli, osobito ako je riječ o kultnim imenima u svijetu mirisa poput bezvremenskog Lancôme La Vie Est Belle. Klasičarke i ljubiteljice održivih mirisnih nota će im se posebno obradovati.

image

Lancôme La Vie Est Belle parfemska voda

Set s izborom luksuznih beauty proizvoda također je sjajan izbor jer ovako nešto najčešće nećemo pokloniti sami sebi, a izdanja s umjetničkim dodirom samo dodaju na vrijednosti poklon setova. Ruža brenda Lancôme ove godine dolazi s potpisom francuskog umjetnika Richarda Orlinskog i na granici je beauty poklona i umjetničkog djela. 

image

Suradnja s francuskim umjetnikom Richardom Orlinskim 

Dolazi u ekološki osmišljenom pakiranju kojeg krasi dragocjena Lancôme x Orlinski ruža u tri profinjene nijanse: ružičasto-zlatnoj, zlatnoj i srebrnoj. Orlinski je ove sezone dizajnirao sve poklon setove za Lancôme, pa za drage osobe koje cijene praktičnost biramo set s proizvodima ili beauty box koji će im najbolje odgovarati. Naš favorit je ipak adventski kalendar koji sadrži mini pakiranja najboljih proizvoda iz ponude brenda - može li zaljubljenica u luksuznu kozmetiku poželjeti više? 

image

Lancôme beauty box za obožavateljice kvalitetne i luksuzne kozmetike

image

Poklon setovi s biranim linijama priželjkujemo kao blagdanski poklon 

Ako tražite nešto neočekivano i unikatno, pravi izbor su limitirana izdanja. Beauty entuzijastice oduševit će i kreativna suradnja Lancômea i jedne od najpopularnijih luksuznih kolekcionarskih igračaka: lutka Bearbrick™. Kultni serum Advanced Génifique x Bearbrick prošao je zabavnu preobrazbu i dolazi u limitiranom izdanju bijele bočice koji je išaran ružem odvažne nijanse umjesto umjetničkim sprejem ili kistom.

Prikaz lutke na pakiranju obogaćen je crtežom usta i oka, kao i motom Call Me Happy, što je dočaralo zaigranost koja je u samoj srži suradnje. Nakon što smo vrlo brzo popunili listu prijedloga idealnih blagdanskih poklona, jedino što ostaje je shopping i sam čin darivanja, što je na koncu najbolji dio blagdanskog razdoblja. 

image

Lily Collins zaštitno je lice kampanje 


*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria Glam x Lancôme