Na listi želja

Zaljubljeni smo u novi Prada Paradoxe parfem

15. rujan 2022.

Fotografije: Promo

Zaštitno lice parfema je Emma Watson, utjelovljenje ženskog ideala brenda Prada, predstavnica moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila za novu generaciju kroz višedimenzionalnost koja nikada nije ista, ali je uvijek autentična.

Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema parfem Paradoxe je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti. Parfem je opisan avangardnim i prepoznatljivim, osmišljenim na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

Prada novim parfemom slavi višedimenzionalnu introspekciju i izraz koji se stalno razvija: ženu koja nikad nije ista, ali je uvijek beskompromisno svoja. Parfem će na koži potpuno očarati cvjetnim mirisom s daškom jantara, u gornjim notama je srž kalabrijskog bergamota, esencija mandarine, nota kruške, a u središnjim je esencija gorke naranče i pupoljaka gorke naranče, apsolut srca cvijeta tuniske naranče i apsolut arapskog jasmina. Osnovne note su jantarna nota (Ambrofix™), laoska benzoinska smola, ekstrakt premium bourbon-vanilije s Madagaskara, nota bijelog mošusa (Serenolide™). 

image

Fotografija: MATTHEW GILMORE/Promo

Prada Paradoxe uključuje tri sastojka iz održivih izvora, uključujući marokansko ulje gorke naranče, ekstrakt vanilije i srž kalabrijskog bergamota. Novi proces biološke prerade u više koraka kojim se dobiva Ambrofix™ omogućuje prirodno izvlačenje jantara iz šećerne trske umjesto iz kadulje, što zahtijeva 100 puta manje poljoprivrednog zemljišta od tradicionalnih procesa izrade, dok je serenolide™ nova, obnovljiva molekula mošusa te je jedna od najraširenijih na svijetu, a stvorena je za ovaj miris.

image

Parfemska voda Prada Paradoxe (30ml – 559 kn; 74,19 eura/ 50ml – 779 kn; 103,39 eura/ 100ml – 1115 kn; 147,99 eura)

Prada Paradoxe je u srži zaigran, predstavlja namjeru ponovnog promišljanja i rekonstrukcije. Poziva da ponovno definiramo odnos između žene i nje same kroz dinamičan dijalog unutar svake dimenzije koja je čini onakvom kakva jest.

U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom kreativnih direktora Miuccie Prada i Rafa Simonsa, miris su osmislili majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu, kako bi ujedinili bezvremenost i avangardu te prirodu i inovaciju. Ambalaža se može reciklirati, i to se odnosi i na kutije i na bočice, a svi parfemi iz linije Prada Paradoxe mogu se ponovno napuniti čime se štedi materijal za ambalažu. 

image

Emma Watson kao lice kampanje
Fotografija: MATTHEW GILMORE/Promo