Redefiniramo darove

Zašto je poklon set zapravo najbolja vrsta poklona

22. studeni 2022.

Fotografija: IMAXtree

Sponzorirani sadržaj/Lea Ladišić

Ne planiramo ove sezone "razbijati glavu" u potrazi za "najboljim poklonom na svijetu". Najbolje rješenje ponekad je sasvim jednostavno - i savršeno!

Već osjećamo miris zime u zraku i dolazak blagdanske sezone. Uz sve rituale koji uključuju kuhano vino, fritule i druženja uz blagdanske lampice, jedan od naših omiljenih je i potraga za blagdanskim poklonima, koja često prolazi u hektičnom raspoloženju i žurbi. Na kraju, što nam je izbor veći, to je odluka teža, a definicija "savršenog poklona" svake sezone dovodi se na novu, točnije nedostižnu razinu. 

Odlučili smo zato ove godine redefinirati pojam idealnih blagdanskih darova i vratiti postavke na nulu. Praktičnost poklona stavljamo visoko na listu uvjeta i pritom ne zanemarujemo estetski dojam poklona koji odgovara blagdanskom duhu. U skupini "neželjenih" poklona za koje se smatra da neće izazvati euforiju već nekoliko godina pripadaju čarape (koje su zapravo veoma koristan poklon), parfemi (kojih se ne možemo zasititi) i poklon paketi (vjerojatno dar koji je najviše podcijenjen). No prije nego što ih otpišete kao neprihvatljive, sjetimo se razloga zbog kojih je poklon set zapravo idealan poklon kojem se nadamo ispod bora. 

Dolaze u blagdanskim ukrasnim pakiranjima, pa je posao umatanja već sveden na minimum. Također, sadrže najbolje iz ponude beauty brenda, od bestsellera pa do limitiranih blagdanskih proizvoda pa su za ljubiteljice beauty proizvoda nepogrješiv izbor. Za kraj, ne zaboravimo njihovu praktičnost - proizvodi za njegu kože tijela i lica uvijek su dobar odabir i koristan poklon, osobito ako dolaze u posebnim, blagdanskim setovima, ne samo kao proizvod za njegu, već i uz dozu glamura i dekadencije. Najbolje stvari uvijek dolaze u paketu! Domaći brend Olival i ovih blagdana je pripremio prekrasne blagdanske setove za njegu kože tijela i lica, a njihovi hranjivi, mirišljavi ili sa sjajnim česticama losioni i ulja za njegu tijela uvijek su među našim favoritima.

image

Savršeni poklon dolazi u obliku poklon seta

Čarobni setovi Olivala nameću se kao jedinstveni blagdanski poklon koji u jednom spajaju sjaj šljokica, svečani dizajn te hranjivu i mirisnu njegu za tijelo. U ponudi se izdvaja Ružin set koji sadrži Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima koje dubinski njeguje kožu posebno u hladnim zimskim danima te Ružino zlatno ulje koje njeguje kožu tijela, lica i kosu, a sadrži i tri različite vrste shimmera te daje golden rose sjaj. 

image

Ružin set Olival (164,90 kn; 21,89 eura)/
Kristalni set Olival (164,90 kn; 21,89 eura)

Čarobni set sadrži dva kultna proizvoda – Čarobno zlatno ulje i Čarobno mlijeko za tijelo. Izvrsna kombinacija prirodnih ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije u zlatnom ulju čine kožu mekom i svilenkastom, a vrhove kose nahranjenima i zaštićenima. Ovo ulje u trenu se upija u kožu te je ostavlja neodoljivo mekom sa suptilnim zlatnim sjajem koji obožavamo upravo ovih blagdanskih dana.

image

Čarobni set Olival (164,90 kn; 21,89 eura)/
Čarobni zlatni set Olival (164,90 kn; 21,89 eura)
 

Čarobni zlatni set također sadrži kultne proizvode – Čarobni piling gel za tijelo i Čarobno suho ulje. Piling gel za tijelo blagog je mirisa, ugodne teksture i namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela zahvaljujući zrncima usitnjenih koštica marelice čime se potiče obnavljanje kože te budi njezin mladenački tonus i izgled.

Za ljubiteljice srebra, savršen je Kristalni set - Kristalno mlijeko za tijelo kožu obogaćeno je hranjivim prirodnim uljima badema, divlje ruže, makadamije i srebrnim shimmerom. Dubinski vlaži i hrani i obavija kožu nježnim mirisom. Kristalno suho ulje dubinski njeguje i naglašava prirodnu ljepotu kože tijela, lica te kose, iznimno se brzo upija i ne masti što ga čini idealnim beauty dodatkom za večernje i dnevne prilike. Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr. 

*Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji: Gloria Glam x Olival