GG X NIVEA

Jeste li znali da je mliječna esencija ključna u vašoj njezi tijela? 

22. veljača 2020.
Fotograije: Getty Images/iStockphoto
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Kao pomoćnik iz prirode, mlijeko je bogato mineralima i vitaminima koje dubinski regeneriraju i hidratiziraju kožu. Zato je iznimno važno odabrati proizvode za njegu tijela koji sadrže ove dragocjene sastojke.

Tajne ljepote skrivaju se u prirodi u kojoj oduvijek tražimo saveznika za ljepotu - čak je i Kleopatra svoju ljepotu zahvaljivala kupkama u mlijeku. Na taj način održavala je kožu mekanom i uklanjala mrtve stanice kože, a dragocjeno mlijeko važno nam je i danas u svakodnevnoj njezi tijela.

Blagodati mlijeka koristimo, prilikom jutarnje i večernje beauty rutine. Nakon svakodnevnog stresa kojem smo izloženi, koža se isušuje, dehidrira i zahtjeva nježne i bogate sastojke koji će joj vratiti elastičnost i hidrataciju. Brinemo se da svaki dio tijela dobije njegu kakvu zaslužuje, no najmanje pažnje pridajemo jednom od najosjetljivijih područja - koži pazuha.

Tuširanje, brijanje ili depiliranje dlačica šteti osjetljivoj koži, stvara mikro ozljede, isušuje ju i čini iziritiranom, a agresivni dezodoransi dodatno pogoršavaju situaciju. Zato smo u stalnoj potrazi za dovoljno nježnim proizvodima koji će smiriti kožu i vratiti joj onaj željeni silky osjećaj, a ujedno je i zaštiti od stvaranja neugodnih mirisa. Mliječne esencije bogate potrebnim vitaminima, mineralima i enzimima koji dubinski njeguju osjetljivu i isušenu kožu tu su od iznimne važnosti.

image
Getty Images/iStockphoto

Često u beauty terminologiji čujemo spominjanje vitamina A i E, no znate li čemu oni doista pridonose? Vitamin A kao dio mlijeka zadužen je za uravnoteženo lučenje lojnica i znojnica, poboljšava kvalitetu kože i potiče proizvodnju kolagena. Vitamin E saveznik je protiv starenja kože te sprječava njezino isušivanje.

image
Nivea Deo Beauty Elixir dezodorans

Gdje ih pronalazimo i kako svojoj koži svakodnevno priuštiti njihovo djelovanje? Odgovor dolazi u obliku bočice Nivea Beauty Elixir Deomilk dezodoransa - nove linije savršene za osjetljivu kožu koja iz mlijeka izvlači ono najbolje za kožu. Kao prirodno, čisto i univerzalno, mlijeko u dezodoransu čini formulu koja će odgovarati i osjetljivoj koži, čak i nakon brijanja kada je koža posebno sklona iritacijama. Lagana i brzo upijajuća formula ne sadrži etilni alkohol i posebno je namijenjena za osjetljivu kožu koju njeguje i štiti protiv znojenja i neugodnih mirisa 48 sati.

image
Nivea Deo Beauty Elixir dezodorans

Ovaj novitet iz Nivee postat će naš svakodnevni suputnik, a jedino oko čega ćemo se dvoumiti je koje od tri Beauty Elixir Deomilk izdanja odabrati: Sensitive, Dry ili Fresh dezodoranse koji dolaze kao roll-on bočici i kao praktični dezodorans u spreju. Za koji god da se odlučili; cvjetni miris, voćnu svježinu ili kremaste note rezultat će biti isti: svilenkasto meka koža pazuha za kojom uvijek težim.

  • Sadržaj nastao u suradnji GG i Nivea