Do Not Age

Zašto svi pretražuju kremu lansiranu prije gotovo jednog desetljeća?

11. siječanj 2022.

Fotografije: Press

Gloria Glam

Jedna krema, iako lansirana prije gotovo 10 godina, danas uživa veliku popularnost: za 1000 posto poraslo je pretraživanje za njom diljem svijeta i to zbog jednog razloga.

Krema Dr. Brandt Do Not Age (DNA) doživjela je veliku popularnost i postala jedan od najpretraživanijih beauty proizvoda. Razlog je, između ostalog, u tome što se odlično uklapa u "clean" trend u beauty industriji i osvaja mirisom eteričnih ulja lavande, a ne parfemskim mirisima koji se često mogu naći u drugim hidratantnim kremama. 

Radi se o proizvodu bogate teksture, poput maske za noć, ali čija se formula lijepo upija poput laganog seruma. Ne ostavlja masni trag, hidratizira kožu i vraća joj sjaj zahvaljujući sastojcima poput ceramida, triglicerida, shea maslaca i ulja sjemenki makadamije. Isto tako, ova je krema odlična podloga pa tako omogućuje kremi za sunčanje da se lako upije u kožu, a šminka se nanosi bez nakupljanja ili ljuštenja tijekom dana. 

DNA linija sadrži i patentirani kompleks dobiven iz algi koji ometa prirodnu proizvodnju proteina stanica kože koji su povezani s njezinim starenjem tako da ona utječe i na smanjenje finih linija oko očiju i usta. 

Dr. Brandt Do Not Age idealan je odabir i za hladno vrijeme jer štiti od negativnih utjecaja okoline zimi, a krema je dostupna na webshopu www.delmerion.hr, te u trgovinama Müller i ljekarnama.