Backstage

Znamo kako postići beauty lookove s Chanelove haute couture revije

01. veljača 2023.

Fotografija: Promo

Chanel je na modnu pistu donio prozračne i ženstvene beauty lookove i tako najavio jedan od trendova u ljepoti za ovu godinu. Pronašli smo proizvode koji su korišteni za postizanje Chanel beauty looka.

Chanelova revija visoke mode jedna je od najiščekivanijih na svakom modnom kalendaru, a osim samih kreacija, obraćamo pažnju i na beauty lookove. Chanelovi make-up artisti posljednjih sezona naglasak stavljaju na jednostavnost, zdravu kožu i prozračan izgled koji je minimalan i decentan. I ovogodišnja haute couture kolekcija prošla je u istom beauty tonu - naglašene su usne u klasičnoj crvenoj boji, a zatim i koža koja je sjajna i svježeg izgleda. 

Zavirili smo u backstage Chanelove revije i otkrili koji proizvodi su korišteni za postizanje ovih beauty lookova. Svaki od njih zapravo je jednostavno rekreirati - jedino što nam treba su Chanelove make-up osnove u koje je uključena dobra priprema kože, a zatim puder, korektor, olovka s češljićem za obrve te olovka i ruž za usne u crvenoj nijansi. 

Red Camellia revitalizirajući serum dio je beauty pripreme, a njegova snažna kombinacija sastojaka njeguje i hidratizira kožu te je priprema za nanošenje make-upa. Serum je odmah nakon predstavljanja u sklopu preparativne Chanelove kozmetike postao beauty favorit svima koji traže proizvod koji svakodnevno koži vraća sjaj i blistavi izgled. Ultra Le Teint puder, uz kremastu Les Beiges podlogu zaglađuju ten i lagano prekrivaju, a nježna tekstura se stapa s kožom što rezultira prirodnim i prozračnim izgledom. Rouge Allure i Rouge Allure Velvet ruževi za usne naši su beauty favoriti, u kombinaciji s olovkom iste nijanse Le Crayon Levres. Crveni ruž na usnama i lice prirodnog izgleda su make-up look prigodan za glamurozne prilike, no i za svakodnevne situacije u kojima žudimo za malo elegancije.