Beauty saveznik

Znate li kako ruž na usnama utječe na raspoloženje jedne žene?

23. studeni 2021.

Fotografija: IMAXtree

Sponzorirani članak/Lea Ladišić

Osjećate li se snažnije dok na usnama nosite raskošnu boju omiljenog ruža?

Veza između žene i njezinog omiljenog ruža je ljubavna priča koja traje desetljećima, i unatoč svim inovacijama na tržištu kozmetike, ruž ostaje na vrhu liste omiljenih beauty proizvoda. Njegova povijest je duga, a utjecaj neupitan - iz više razloga, a jedan od njih sigurno je onaj - ništa ne daje na samopouzdanju kao usne naglašene raskošnom teksturom dobrog ruža za usne. Moramo se složiti s tom tvrdnjom. 

Doba pandemije stavilo je na test odnos koji imamo s ovom malom, ali moćnom tubicom - dok smo primorani usne prekriti sa zaštitnom maskom, ruž gubi na svojoj funkciji i naprosto ga nema smisla nanositi jer ga nitko ne može vidjeti. U kratkom je vremenu potražnja za ruževima zato pala, no jednakom brzinom ponovno smo se i vratili ovom zadovoljstvu, unatoč tome što su maske i dalje dio naše svakodnevice. Možda ostali ne vide da nosimo ruž na usnama, no zapravo ga nanosimo zbog sebe, kako bismo se osjećali bolje, samopouzdanije, bilo da odlazimo u ured, na ležernu kavu ili u kazalište. Prema ostalim kozmetičkim proizvodima nemamo takav stav, dok je ruž uvijek saveznik koji se nalazi u torbici kao jedan od dnevnih essentialsa i prati nas kroz dan, u svim iznenadnim trenutcima kada zatrebamo dozu glamura. U nekoliko poteza, spremni smo za svaku priliku i izazov. 

image

Giorgio Armani beauty Lip Power

Kao što imamo onu modnu kombinaciju u kojoj se osjećamo najsnažnije i najbolje, isto tako imamo i onaj ruž za usne kojeg smatramo svojim pomoćnikom, unatoč tome što se trendovi izmjenjuju. U vrijeme maski za lice, saveznika tražimo u dugotrajnim, visokopigmentiranim i postojećim ruževima koji nas neće iznevjeriti. S godinama, i formulacije su postale naprednije i sofisticiranije, pa osim same intenzivne boje na usnama, ruževi pružaju i njegu te tako omogućuju i više od samo potrebe za samoizražavanjem.

image

Novi Giorgio Armani beauty Lip Power ruž dolazi u 30 raskošnih nijansi

Dugotrajnost i udobnost dok ga nosimo, booster raspoloženja i više od samo ruža za usne, u izazovnim vremenima ne pristajemo na manje. To smo pronašli u atraktivnom dizajnu profinjenih linija; Lip Power je novitet brenda Armani Beauty koji, kao što mu ime govori, usnama daje istinsku snagu. Odlikuje ga postojanost, zahvaljujući dvama uljima koja se međusobno ne miješaju, a spojena su pomoću jedinstvenog polimera u obliku patentirane tehnološke inovacije brenda Armani Beauty. Satensko završno ulje ruža djeluje kao zaštitni sloj koji sprječava osjećaj nelagode i zatezanja na usnama, a poluhlapljivo ulje, koje isparava 100 puta sporije od tipičnih ulja za ruževe, obavija usne neodoljivom i postojanom bojom. Pigmentirano, postojano i ugodno iskustvo - za najbolje raspoloženje i dozu glamura kad god to poželimo, jer od beauty saveznika ne očekujemo ništa manje od sjajnog rezultata bez puno truda. 

image

Giorgio Armani beauty Lip Power