Na listi želja

Biker-chic Balenciagina torba i njezina high street dvojnica

06. rujan 2022.

Fotografije: Promo

Torbica baguette oblika poželjan je modni dodatak, a mi smo pronašli jednu dizajnersku i high street opciju, za svaki budžet.

Izdužene torbice koje se nose preko ramena i dalje nas podsjećaju na modnu opsesiju s devedesetim godinama prošlog stoljeća. Elegantna u svom izduženom obliku, krojena prema bajkerskom-chic stilu, Balenciagina torba iz nove kolekcije savršeni je primjer posvete devedesetim godinama i tadašnjem modnom stilu. 

Ako ste se zasitili Le Cagole modela, torbica imena Lindsay estetski je slična ovoj ‘it‘ torbici, a nećete je vidjeti u svakoj drugoj modnoj kombinaciji na Instagramu ili na ulici. Lindsay se ističe metalnom oversized kopčom, skulpturalnim oblikom i kvalitetnom talijanskom kožom. Idealna je ako niste od velikih torbica - u nju ćete smjestiti osnove poput mobitela, ključeva i ruža za usne, smjestit će se ispod ramena i biti savršeni stilski dodatak koji prikuplja komplimente. Cijena ovog modela iznosi 1600 eura, odnosno 12,024 kune, a naravno, slične modele pristupačnije cijene možete potražiti i u high street ponudi. Mango nudi duguljastu torbicu s kratkim remenom i ukrasnom kopčom. Njena cijena iznosi 249,90 kn. 

image

Balenciaga Lindsay torba (12,024 kn/1600 eura)

image

Mango torba s kopčom (249,90 kn/33,17 eura)