Mastaque 

Londonski majstor hip hop beatova u Petom Kupeu

02. studeni 2022.

Fotografija: Press

Gloria Glam

U trećem izdanju večeri Vibe Zone nastupaju i Bizzo, Phat Phillie i Marvel.

Nakon vrhunske energije na drugom Vibe Zoneu koji se odigrao sredinom rujna, Bizzo i Phat Phillie kao već dobro poznati DJ tim, u trećoj ediciji ovog petka, 4. studenog u Petom Kupeu ugošćuju još jednog izuzetnog londonskog DJ-a. Mastaque, pravim imenom Quincy Thomas, je multitalentirani DJ iz zapadnog Londona, a njegovi fascinantni setovi se mogu često čuti u legendarnim londonskim clubbing institucijama Ministry of Sound i Scala ili iznimno popularnim eventima kao što su Tonteria, Cococure ili Afrobeats n Brunch, te na brojnim ljetnim europskim festivalima.

Kao česti gost na Capital Xtra Radiju te na više londonskih radio stanica, Mastaque trenutačno vodi svoj tjedni show na Reprezent Radiju gdje ugošćuje neke od najvećih svjetskih imena u amapiano žanru (Major League DJs, TXC i MR JazzyQ). Njegovi setovi uključuju najbolju selekciju hip-hop, R&B, afrobeats, afrohouse, disco funk i UK zvuka.

Line up-u se pridružuje zagrebački DJ i producent Marvel, koji će otvoriti večer sa svojim uvijek zanimljivim setom. Bizzo i Phillie će svirati Classic 90‘s & 00‘s R&B uz aktualne bengere.

Ulaz je slobodan do 23 sata, a karte se mogu kupiti na ulazu Petog Kupea ili na Entrio.hr