Osnove garderobe

Ove jeseni ne možemo bez stylish komada u bež nijansama

13. rujan 2022.

Fotografija: IMAXtree

Sponzorirani sadržaj

Pronašli smo modne komade u neodoljivim nijansama bež boje - savršena je za ženske i muške jesenske kombinacije, za odlazak na posao, kavu ili rođendansku proslavu...

Nakon dugog i toplog ljeta, dolazak rujna poziva nas na obnovu garderobe, promjenu paleta boja i krojeve koji su prigodni jesenskim danima. Naravno, nećemo eliminirati sve jarke boje iz svog ormara, no nijansa koju obožavamo uključiti u jesenske kombinacije je bež i njezina cijela raskoš. Podsjeća nas na šalicu omiljene kave, na udobnost i vječnu eleganciju koju krije u sebi. I olakšava nam svakodnevno spremanje - stilske igre iznova su zanimljive i inovativne uz dodatak ovih neutralnih nijansi, bilo da ih nosimo od glave do pete ili tek kao akcent modne kombinacije.

Na umu nam je novi model sakoa, kao i torbica trendi oblika u boji smeđe kože. U potrazi smo i za novim tenisicama koje su naš vjerni saveznik u kombiniranju urbanih, ali i poslovnih modnih kombinacija, te ruksak kojeg možete ukrasi i iz muškog dijela garderobe. Najbolji izbor jesenskih komada u bež nijansi pronašli smo u ponudi Avenue Malla, koji osim novih kolekcija, nudi još nekoliko razloga za posjet Novom Zagrebu.

image

Sve dostupno u ponudi Avenue Malla

To su: rođendansko slavlje Avenue Malla, uz kreativne radionice, besplatno šminkanje, mnoštvo popusta i bogate nagrade. Avenue Mall od 2007. na jednom mjestu okuplja sve što nam treba, a slavlje povodom 15. rođendana je planirano za 17. rujan. Već od 10 sati ujutro, centrom će zavladati baloni, a zatim u prizemlju kreću kreativne radionice. Sve do 18 sati, traje oslikavanje platnenih vrećica, a dok najmlađi razvijaju kreativnost, otvoren je i beauty kutak u kojem će od 10 do 15 sati profesionalne vizažistice nuditi besplatno šminkanje. U sklopu beauty kutka nalaze se i facepaint majstori koji će se pobrinuti da mališani budu oslikani šarenim motivima po želji.

Naravno, slavlje ne prolazi bez rođendanskih popusta, a za svaku kupovinu imate mogućnost sudjelovanja u SMS nagradnoj igri. Kod računa možete poslati na broj 60060 čime ulazite u izbor za vrijedne nagrade - 3 puta po 5000 kuna. Osim u centru, Avenue Mall nagrađuje i na svom Instagram profilu. Sretni dobitnik ili dobitnica osvaja nagradni shopping u vrijednosti od 2000 kuna sa stilisticom i influencericom Mateom Miljan. Spremni za rođendanski tulum?

image

Fotografija: Promo