Answear

Popularni europski brend proslavio prvi rođendan

03. studeni 2022.

Fotografije: Press

Gloria Glam

Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko. Sjajna proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi.

Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se naš poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja čije su cvjetne instalacije bile prava mala umjetnička djela. Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice koje su nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

image

Ema Luketin i Elena Dizdar 

image

Korana Gvozdić 

image

Teuta Mesaroš 

image

Lada Mitrašinović

image

Mia Matić 

Answear je najbolji odgovor na modna pitanja

Popularni europski brend Answear je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, brzoj dostavi unutar 48 sati, besplatnom povratu, ekološkoj svijesti i odgovornom poslovanju. Answear ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se proizvodi se u Europi, od održivih i ekoloških materijala.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu. Tu je više od 200.000 proizvoda i više od 500 poznatih svjetskih marki među kojima su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi.

image

Anamarija Brkić 

image

Arija Rizvić 

image

Ivana Čuljak 

image

Tina Walme 

image

Nataša Janjić Medančić