Leona Paraminski

Kako elegantna, cool i ženstvena glumica nosi omiljeni komad sezone

14. prosinac 2020.
Fotografije: Sanja Jagatić 
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Zagrebačka glumica s američkom adresom Leona Paraminski je prava gg žena – spontana, zabavna, duhovita, nepretenciozna i apsolutno svoja. Potvrdila nam je to i na snimanju za novu limitiranu kolekciju LC x gg trenirki Holiday Season.

Kroz četiri je boje dizajnerskih trenirki sjajno prikazala četiri karaktera jedne žene. U crvenoj je do izražaja došla njezina ženstvenost, u bijeloj prikriveni seksepil, u tamnoplavoj samouvjerenost, u sivoj nonšalantnost – sve to podcrtano prirodnom ljepotom.

Fotografije su tu kao dokaz – trenirke od najfinijeg organskog pamuka su istovremeno udobne, elegantne i cool, a osoba koja ih nosi nužno se – osjeća dobro, lijepo i samouvjereno. To je bio cilj, a zadatak je ispunjen!

Sigurni smo kako će nadolazeće blagdansko razdoblje biti ljepše u ovakvom multifunkcionalnom kompletu kojeg ćete moći nositi u svim prilikama od jutra do mraka, a idealne su za cozy druženja kod kuće.

U svakom slučaju, ultimativni modni komad koji je obilježio ovu godinu, obožavat ćemo i u idućoj – nadamo se u sretnijim okolnostima.

Na vama je samo da odaberete hoćete li trenirku iskombinirati uz tenisice, štikle, uz sako ili, pak, upečatljiv modni dodatak. Leona se složila s nama, a nakon boravka u Hrvatskoj, u Santu Barbaru će, uz uvijek lijepe uspomene, ovaj put ponijeti i LC x gg trenirku.

Šminka: Sanja Hrstić Kuterovac

Kosa: Salon Evelin

Zahvaljujemo uredu Mirjane Mikulec na ustupljenom prostoru za snimanje