Goodbye 2020!

Poklon za kraj godine: Klasična bijela košulja s Fckbl chic pomakom

30. prosinac 2020.
Ines Madunić
Ines Madunić

Odbrojavamo do 2021. uz najbolje poklone iz radionica domaćih umjetnika, dizajnera i kreativaca! Od 2020. oprostit ćemo se s olakšanjem, a usput možete osvojiti i jedan od predivnih poklona koje smo vam pripremili.

Teško da se može pronaći ijedan ormar u kojem nema klasične bijele košulje. Apsolutni must have komad funkcionira u zaista svakoj prilici, možete ju kombinirati na bezbroj načina i uklopiti u svoj stil bez puno truda, a uvijek izgleda svježe i chic. Nema sezone u kojoj je bijela košulja out, a osim što volimo klasiku, ne možemo odoljeti ni klasičnim komadima s pomakom. Oni uvijek dodaju malo osobnosti i jedinstvenosti uz koju ćete se istaknuti - baš kao i uz košulju iz kolekcije White on White brenda Fckbl. 

Crop košulja daje wow efekt oversized košulje, baš kao i činjenica da se radi o izvezenom komadu, iako na prvi pogled izgleda kao da je to još jedna obična, čista bijela košulja. Ova crop košulja uklopit će se u casual outfit, na traperice i tenisice, ali i za neke ozbiljnije prilike, poput poslovnog sastanka - u kombinaciji sa strogim sakoom izgledat ćete profesionalno i stylish. Možete ju iskoristiti i u nekim svečanijim prilikama. Ukratko, jedna košulja - beskonačno mnogo sjajnih outfita kroz cijelu 2021.

Fckbl White on White crop košulju možete osvojiti u našem nagradnom natječaju na Instagramu. 

Dobitnica: Paulina Jurić, Zagreb

Pravila nagradnog natječaja