GOODBYE 2020.

Poklon za kraj godine: neodoljive desertne zdjelice za romantiku udvoje

31. prosinac 2020.
krakle keramika
Nikolina Krznar
Nikolina Krznar

Odbrojavamo do 2021. uz najbolje poklone iz radionica domaćih umjetnika, dizajnera i kreativaca! Od 2020. oprostit ćemo se s olakšanjem, a usput možete osvojiti i jedan od predivnih poklona koje smo vam pripremili.

Kreativke Martina Ćurković Madiraca i Zdenka Vrgoč, uz nezaobilaznu pomoć Martinine mame Nede izrađuju posebno i zanimljivo posuđe i skrivaju se iza brenda Krakle keramika. Neodoljive zdjelice svih oblika izraze iz njihove radionice, a upravo su nam takvi simpatični i drugačiji detalji potrebni u vrijeme kada mnogo boravimo unutar svoja četiri zida i želimo si uljepšati svakodnevicu. 

U svom studiju u Zadru djevojke stvaraju modernu keramiku, prvenstveno uporabnu tako da ćete kod njih naći svakakve oblike dizajnerskog posuđa – različite šalice, zdjelice, tanjure, plitice, čajnike, pladnjeve, ali i keramičke lampe i nakit. Svoju filozofiju baziraju na funkcionalnosti, kvaliteti, čistoći linija i nježnim i umjerenim tonovima. Svaki komad od početka do kraja je ručno izrađen, oblikovan i oslikan tako da se u Krakleu možda mogu naći dva slična, ali nikada identična predmeta. Djevojke kod izrade koriste gline i glazure koje su potpuno sigurne za posluživanje hrane, a u našem nagradnom natječaju dvije zdjelice mogu postati vaše. 

Radi se o desertnim zdjelicama ružičaste boje sa 24k zlatnim detaljima, a da bi postale vaše - pokažite svoju kreativnost na našem Instagramu. 

Dobitnica: Maja Petra Šepić, Zagreb-Susedgrad

Pravila nagradnog natječaja