Goodbye 2020.

Poklon za kraj godine: nova frizura u salonu Teuta

28. prosinac 2020.
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Odbrojavamo do 2021. uz najbolje poklone iz radionica domaćih umjetnika, dizajnera i kreativaca! Od 2020. oprostit ćemo se s olakšanjem, a usput možete osvojiti i jedan od predivnih poklona koje smo vam pripremili.

Znamo da osvježena boja kose i savršena, njegovana frizura uvijek podižu raspoloženje i dodatno utječu na samopouzdanje, a izlazak iz frizerskog salona zaista je jedan od najboljih osjećaja. Jedna od najpoznatijih zagrebačkih adresa i mjesto iz kojeg svi izlaze sa sjajnom frizurom i osmijehom na licu je frizerski salon Teuta.

Vlasnica salona, Teuta Mesaroš, jedna je od naših 'it' djevojaka kod koje volimo odlaziti po savjete vezane za frizuru. Početkom godine Teuta je predstavila ženstvenu crno-bijelu kampanju i webshop, no najpoznatija je po predivnim pramenovima i koloracijama - tehnici bojanja kose koja zahtijeva znanje i spretnost frizera.

Blond nijanse i pramenovi kojima se naglašava prirodni look su i dalje jedan od vodećih trendova s kojim ulazimo i u 2021. godinu, pa ako tražite promjenu, predlažemo neku od raskošnih plavih nijansi. No, bez obzira na boju kose, ako žudite za novom frizurom za kraj godine imamo rješenje - u našem nagradnom natječaju na Instagramu možete osvojiti tretman kod Teute koji uključuje šišanje, pramenove i frizuru. 

Dobitnica: Doris Jelić, Sisak

Pravila nagradnog natječaja