Uz vodstvo kreativaca

Vrijeme je da sami napravite svoj vijenac

17. studeni 2020.
Fotografije: Promo 
Gloria Glam

Oduvijek ste željeli napraviti svoje ukrase za blagdane, ali niste znali odakle krenuti? Imamo super prijedlog za vas - i vaše prijatelje!

Nema ništa uzbudljivije, osobito ove godine, od ukrašavanja doma za nadolazeće blagdane. Ako ste poželjeli ove godine sami izraditi ukrase, imamo super prijedlog. Poklonite sebi opuštene i kreativne trenutke i izradite vijenac prema svojim željama ili, pak, iznenadite nekoga poklon bonom za radionicu.

Kreativni studio Eventastic pripremio je trosatnu radionicu na kojoj ćete od samog početka stvoriti svoj vijenac, koristeći svježe i suho sezonsko bilje. Možete birati želite li izraditi klasični adventski vijenac, moderni adventski aranžman u posudi ili vijenac za vrata.

Završeni vijenci obično su promjera između 40-60 cm, ovisno o odabranim materijalima i stilu, a na radionici će vas dočekati svi potrebni materijali i ukrasi te upute kako da vam vijenac čim duže traje. Prethodno znanje nije potrebno (preporuka je da su polaznici stariji od 14 godina), a radionica će se odvijati uz punč i medenjake te blagdansku glazbu.

Ako želite u opuštenoj i kreativnoj atmosferi izraditi svoj adventski vijenac rezervirajte svoj termin na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Radionice će se održavati od 23. do 28. studenog (pon-petak od 17 do 20 sati, a subotom od 10 do 13 sati. Mjesto radnje je Obrtnički prolaz 7, u prizemlju restorana Apetit, s prostorom za sigurno druženje i socijalnu distancu (radionica će biti ograničena na broj od 6 polaznika po terminu u skladu s vladinim propisima. Bit će osigurano sve za sigurnu distancu, bezbrižan rad i ugodno druženje).

Ako želite rezervirati termin kao mala grupa prijatelja ili kolega, mogu se dogovoriti alternativni termini.