Make Changes

Hit komad 2020.: predstavljamo vam LC x GG trenirke

10. rujan 2020.
Fotografije: Neja Markičević/CROPIX
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Lifestyle brend Gloria Glam i modni brend LuLu Couture predstavljaju zajednički projekt – LC x GG trenirke Make Changes izrađene od organskog pamuka.

Svi izazovi i promjene koje nam je donijela 2020. nisu zaustavili kreativnost, već su nam u novim vremenima dali optimizam i poticaj za stvaranje promjena. Sljedeći svjetske trendove, GG i modni brend LuLu Couture tako donose promjene u novoj normalnosti: predstavljamo vam trenirke koje ćete nositi od jutra do večeri. 

Kao spoj udobnog i chic komada, LC x GG Make Changes trenirke izrađene su od finog i kvalitetnog organskog pamuka i dolaze u šest neodoljivih boja: Sunset Orange, Sea White, Texas Pink, Porcelain Blue, Starlight Black i Hummingbird Yellow.

Kako smo ove godine dodatan naglasak stavili na udobnost, trenirke su se uvukle u naše svakodnevne modne igre, ne samo one za kućna izdanja, već i za chic kombinacije za izlazak u grad. Uz modele u svakoj od navedenih boja dostupne su i oversized tunike, a trenirke odlično pristaju uz druge modne komade i dodatke.

Moderni dizajn koji u fokusu ima modnu održivost voljet će svaka samouvjerena žena koja se voli dobro osjećati u onome što nosi i pritom izgledati stylish. 'It' trenirke jeseni dostupne su u dućanu LuLu Couture u Masarykovoj 10 te na web shopu www.lulu-couture-fashion.com