Nagradni natječaj

Imamo najbolji newsletter u gradu: osvojite prekrasnu ogrlicu Karat

01. srpanj 2020.
Fotografije: Karat 
Gloria Glam

Iz aktualne kolekcije brenda Karat Jewelry omiljeni komad nam je ogrlica koja se odlično slaže sa svakim stylingom, osobito onim ljetnima. Model Long Distance sada može biti vaš!

Baš kao što naziv kolekcije brenda Karat kaže, "NOW", odnosno sada je pravo vrijeme da se prijavite na GG newsletter jer imate priliku osvojiti elegantnu i jednostavnu ogrlicu iz te linije. Long Distance s razlogom nosi to ime jer se radi o dugačkom srebrnom lancu koji se može nositi na dva načina: kao jedan lanac ili, pak, dva puta omotan oko vrata čime se krati njegova dužina, ali se dobije choker oko vrata. 

Radi se o kolekciji koju je poznati brend nakita osmislio s nagrađivanom dizajnericom Majom Matas, a u "NOW" kolekciji naći ćete još mnogo jednostavnih, ali vrlo elegantnih i posebnih komada koje ćete voljeti nositi svaki dan. 

Kako biste osvojili Long Distance lančić, trebate se prijaviti na GG newsletter do 6.srpnja, pričekati mail u svojem sandučiću u utorak, 7. srpnja u kojem će vas dočekati nagradno pitanje na koje morate odgovoriti i nakon toga pričekati rezultate: dobitnik će biti objavljen u ovom članku. 

Dobitnica: 

Natalia Milanja Hribar, Zagreb