Za vruće dane

Imamo najbolji paket: osvojite La Roche-Posay must have ljetne proizvode

31. srpanj 2020.
Fotografije: La Roche-Posay
Gloria Glam

Iako je svaki petak posebno sladak jer nam stiže vikend, oni na GG Instagramu bit će cijelo ljeto još slađi jer ćemo najkreativnije čitatelje i čitateljice razveseljavati originalnim darovima - ovog puta možete osvojiti poklon paket s proizvodima za vruće ljetne dane.

Must have u kozmetičkoj torbici - i to ne samo ljeti - su kreme sa zaštitnim faktorom koje nikako ne smijemo zaboraviti kod odlaska na plažu. Zbog toga vam u ovom ljetnom paketu donosimo proizvode za zaštitu od sunca, ali i termalnu vodu s kojom ćete osvježiti, ali i njegovati kožu lica. U suradnji s brendom La Roche-Posay na našem Instagramu možete osvojiti sve ono što će vam trebati ovog ljeta. 

U ljetnom paketu nalazi se Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ (200 ml) koji pruža visoku zaštitiu širokog spektra, pomaže štititi kožu od oštećene izazvanih infracrvenim zračenjem i zagađenjem te je otporan na vodu, pijesak i znoj. Tekstura mu je lagana i nije masna, a ne ostavlja niti neželjene bijele tragove. Uz njega dolazi i Anthelios Dermo-Pedriatics nevidljivi sprej SPF50+ (200 ml) za djecu koji je idealan za osjetljivu dječju kožu, ne sadrži parfeme i ne peče za oči te Anthelios Shaka Fluid SPF50+ (50 ml) bez mirisa, vodootporan i otporan na znoj te dobar odabir za osjetljivu kožu. 

Osim zaštite od sunca, u paketu se nalazi i termalna voda (50 ml) preporučljiva za kožu koja je osjetljiva ili nadražena zbog djelovanja vanjskih čimbenika. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva. Stroga pravila formulacije smanjuju rizik od netolerancije. Pogodna je za odrasle i za bebe.

Poklon paket s četiri proizvoda koji su must have za ljeto može biti vaš - uključite se u nagradni natječaj na našem Instagramu, 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo! 

Snježana Babić, Zagreb 

Lucijana Božić Kudric, Solin

Biljana Barabašić, Zagreb 

Pravila nagradnog natječaja!