Za zdravi sjaj

Na more ove godine nosimo jedan proizvod koji će zamijeniti sve druge

16. srpanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Promo
Ines Madunić
Ines Madunić

Sve su popularnija, a nije ni čudo - imaju sve blagodati ulja i duboko hidratiziraju, ali ne ostavljaju kožu masnom. Suha ulja koriste se ne samo umjesto losiona za tijelo, nego i umjesto parfema, za dodatan sjaj na koži cijelog tijela, za kosu...

Ako ste se već počeli pakirati za more, vjerojatno ste shvatili koliko kozmetičkih proizvoda nosite jer bez njih ne možete zamisliti dva-tri tjedna. Ipak, možda je vrijeme da razmislite o minimaliziranju proizvoda koje nosite, a jedan od onih čudesnih, koji može zamijeniti više njih je suho ulje. 

Zvuči kao paradoks, ali radi se samo o proizvodu koji ima sve benefite ulja, dakle dubinski hidratizira kožu, ali se brzo upija, ne masti kožu i ona nakon nanošenja nije ljepljiva te neće zaprljati odjeću. S obzirom na to da su lagana, kosa nakon njih neće biti slijepljena i teška. 

image
Nuxe Huile Prodigieuse Or, multifunkcionalno suho ulje sa šljokicama - 203,50 kn (100 ml)
Olival čarobno suho ulje - 109,90 kn (50 ml)
Melvita njegujuće suho ulje - 236,50 kn (100 ml)

Vrlo često radi se o uljima koja se mogu koristiti za tijelo, lice i kosu i intenzivno mirišu pa nakon njih ne trebate nanositi parfem. 
Osim što će vam koža biti nahranjena i dobiti onaj zdravi sjaj, koji svi želimo preko ljeta, neka ulja imaju i dodatne šljokice ili sjajne čestice koji su idealni dodatak za ljetne večeri pa vam highlighter za tijelo neće ni trebati. 

Ukratko, suha ulja sjajan su proizvod koji zaista može zamijeniti više drugih, a idealna su za ljeto, kad nam je koža često isušena od sunca i mora. Pogodna su za svaki tip kože, a kako se brzo upijaju i lako razmazuju, dobar su izbor za trenutke kad želite hidratizirati kožu, ali nemate puno vremena. 

image
Ahava Dead Sea Plants Cactus & Pink Pepper - 200 kn (100 ml)
Melem dragocjeno suho ulje ruža - 160 kn (100 ml)
Aurelia Probiotic Skincare Firm & Revitalise Dry Body Oil £48 (100 ml)
Kiehl's Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil - 255 kn (175 ml)