Povratak zlatnog lanca

Nose se torbe sa super upečatljivim detaljem

15. rujan 2020.
Fotografije: Imaxtree
Nikolina Krznar
Nikolina Krznar

Nakon što su nam se vratili chunky lančići i narukvice, debeli lanac nosi se i kao modni detalj, a posebno je poželjan kao upečatljiv dodatak na torbicama.

Sigurno ste primijetili da upečatljivi, zlatni lanci krase haljine, pa čak i cipele, ali glavni hit bit će kao dodatak torbicama. Chunky lanac kao detalj na omiljenom modnom dodatku nosi se već nekoliko sezona, ali tek je ove jeseni tržište stvarno zasipano tim trendom. Pripremite se jer ćete takve torbice viđati svugdje.

image
streetstyle torbe

Dominantan komad je onaj talijanskog brenda Bottega Veneta, a na tom tragu su i druge modne kuće za jesen/zimu ove godine pripremile slične modele. Radi se o komadu koji može funkcionirati i u minimalističkim outfitima, a istovremeno je dovoljno otkačen i za one koji se vode mantrom "više je više". Zahvaljujući zaista velikom izboru na tržištu – debelim, teškim metalnim lancima pa sve do tanjih verzija – naći će se savršen komad za svakoga.

image
streetstyle torbe

Naravno, najpopularniji komad je kožnata torbica Bottega Veneta, čiji su modni dodaci posljednjih nekoliko sezona najtraženiji, ali ništa manje zamijećena nije ni Midi Anchor Bag brenda JW Anderson. Imamo 9 komada za poželjeti: od high street pa sve do onih luksuznih...

image
Midi torba 995 dolara JW ANDERSON
Kožna torba 854 dolara, JACQUEMUS, matchesfashion.com/
Kožna torba s prošivima 799,90 kn, Zara/
Tote Bag 870 dolara, Medea
image
Pismo torbica s lancem 249,90 kn, Mango/
Traper torba 299,90 kn, Zara/
Torba s lancem 99,90 kn, Mango/
Kožna torba 3800 dolara, Bottega Veneta/ 
Torba s efektom krokodilske kože 1030 dolara, GU_DE