Next Big Thing

Znamo što ćete raditi ovog vikenda: stigao je novi broj magazina Gloria Glam

24. rujan 2020.
Gloria Glam

Novi broj najutjecajnijeg i najprodavanijeg lifestyle magazina Gloria Glam dočekuje novu sezonu u raskošnom izdanju kojeg krasi profinjena crno-bijela naslovnica s Monikom Kravić u glavnoj ulozi te najavljuje "Next big thing".

Kroz ovaj se broj suptilno nametnula ženska energija koja ulijeva nadu u bolju budućnost i to kroz akterice, sve redom hrabre i samosvjesne žene, čije će vas priče u dahu inspirirati i motivirati. Od zvijezde naše naslovnice Monike Kravić, nekadašnjeg lica s TV ekrana, danas zrele žene koja se usudila vratiti na početak i zaokrenuti karijeru u smjeru koji je sama odabrala, preko sjajne karakterne glumice Marije Škaričić koja se riješila tereta koji ju je godinama opterećivao, sve do supertalentirane mlade glazbenice Nike Turković koja se suočila sa svojim strahovima i izgrađenim barijerama. Operna diva Lana Kos ispričala nam je kako se nakon svakog pada diže još snažnija, dok nas je kostimografkinja i scenografkinja Zdravka Ivandija Kirigin oduševila bogatim unutarnjim svjetovima. 

Nakon inspirativnih razgovora prepustite se i pričama naših autora koji ovoga puta obrađuju fenomene kulture otkazivanja i vintage mode te otkrivaju što danas znači biti "basic". Potom se potpuno opustite na ladanjskom imanju kraljice dijamanata Valerije Messikev te prepustite gastronomskom spektaklu najboljeg kuhara svijeta Maura Colagreca, u njegovim kaskadnim vrtovima podno francuskih Alpa. Ako ste željni svježih modnih događanja, s našom kolumnisticom, vlasnicom concept storea Garderoba, Anom Ivančić uživajte u najboljem od Kopenhagena. Čujte svakako što vam imaju za reći glazbena diva Lady Gaga i glumačka aktivistica Cate Blanchett koju volimo javno. A volimo i nove inicijative poput one u beauty industriji – od zvijezda koje grade nova carstva svojim kozmetičkim linijama, pa sve do domaće cure koja se usudila pokrenuti promišljeni i održivi brend.

Ne zaboravite zaroniti u čarobni modni svijet u kojem u najljepšim kreacijama ispraćujemo ljeto i dočekujemo romantičnu jesen, donosimo najopsežniji pregled trendova među kojima su se istaknule #makeChanges LC x gg trenirke od organskog pamuka, s kojima ćete moći slagati uzbudljive modne kombinacije.

Sve je to samo dio onoga što vas čeka u Gloriji Glam, idealnoj dozi hedonizma i pozitivnosti koji nam sada trebaju više no ikada, uz najmirisniji dar - parfem Versace pour femme Dylan Turquoise.