S umjetničkim dodirom

Oh, hello! Kate Moss nosi super baloner

19. rujan 2020.
Fotografije: Profimedia; Imaxtree

Iako nas uvijek privlači klasičan model, baloner koji nosi modna ikona pravo je osvježenje s - umjetničkim dodirom.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Kate Moss prošetati u divnom baloneru modne kuće Coach. Umjetnički šarm komada iz kolekcije jesen/zima 2020. osvojio je bivšu manekenku i modnu ikonu i to vjerojatno u trenutku u kojem je Debbie Harry prošetala modnom pistom u sličnom modelu.

image
Debbie Harry zatvorila je reviju brenda Coach u veljači 

Naime, u veljači je na Tjednu mode u Parizu revija brenda Coat otvorena uz ojesmu „One Way Or Another”, a bendu Coathangers se na kraju pridružila i pjevačica Debbie Harry, koja je s njima i zapjevala, ali i prošetala u haljini s printom i u kožnatom baloneru s crtežima i ispisanim porukama.

image
Pjevačica benda Blondie zapjevala je s Coathangersima 

Naravno da su se svi zaljubili u baloner, a među njima i Kate Moss koja je u njemu ovih dana prvi put prošetala Londonom. Njezin baloner dio je kolekcije u kojoj je brend surađivao s umjetnikom Jean-Michaelom Bacquatom pa tako njezin bež komad krase umjetnički motivi. Moss je uz „umjetnički” baloner nosila kaubojske čizme, sunčane naočale Ray-Ban i torbicu Chanel.

image
Kate Moss ima najljepši baloner sezone 

Britanska manekenka poznata je po svojem stilu, ali i po besprijekornom odabiru kaputa pa se u njezinom ormaru najčešće mogu naći komadi kućaSaint Laurent i Burberry.