GG newsletter

Osvojite najpoželjniji set za plažu: A‘marie kupaći kostim i ručnik

14. srpanj 2020.
Fotografije: 
Gloria Glam

Kupaći kostimi neizostavni su u ljetnoj garderobi, a ponekad nisu rezervirani samo za plažu. Jedan takav pronašli smo u novoj kolekciji A‘marie, a kako bi ljetni paket bio potpun uz njega možete osvojiti i super ručnik za plažu - ili, pak, gradsko uživanje u parku.

U novoj cruise kolekciji "FÊTE D’ÉTÉ” dizajnerice Anamarije Brkić na prvi pogled nas je oduševio kupaći kostim IRO. Jednodijelni badić na jedno rame odmah se našao na našem popisu favorita. Naramenicu možete prilagoditi prema vlastitim željama, a prepoznatljiv detalj vezanja u mašnu nastavlja se iz prošlogodišnje kolekcije i upravo zbog toga je toliko primamljiv. 

--- 

Uz divne kupaće kostime, u novoj kolekciji svoje su mjesto našli i ručnici poput modela Isla koji dolazi s decentnim ljetnim detaljem - pomponima, a svaki od njih ima i praktično pakiranje, odnosno jednostavno ih zarolate, pričvrstite ručkama i prebacite preko ramena. 

Upravo ta dva favorita iz cruise kolekcije A'marie mogu biti vaša: prijavite se na GG newsletter i ljeto provedite s najljepšim komadima u gradu: Iro kupaćim kostimom u boji cimeta (S veličina) te Isla ručnikom u beige nijansi s praktičnim ručkama. 

Pravila su jednostavna: prijavite se na naš newsletter do 20. srpnja, 21. srpnja na mail vam stiže naš newsletter u kojem vas čeka obrazac, a najkreativnijeg od vas nagrađujemo s kupaćim kostimom i ručnikom! 

Pretplatite se na GG newsletter i uživajte u ljetu! 

Dobitnica: 

Suzana Botica, Kraljevica