Romantika na Gornjem gradu

Prijedlog za subotnji izlazak u Zagrebu: otkrijte Le Grič

06. kolovoz 2020.
Fotografije: Julien Duval 
Gloria Glam

Zamijenite običan izlazak neobičnimi uživajte u parku Grič uz svjetlostsvijeća, okuse domaćih vina te zvukovevioline i ukulela.

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje Le Grič –malo i intimno događanje s romantičnim štihom. Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad.

Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču .Le Grič predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković (i popiti koju čašu iskrenosti).