Weekend getaway

Rovinjska modna priča Teute Mesaroš

27. rujan 2020.
Fotografije: Privatni album 
Gloria Glam

Nakon povratka u užurbanu svakodnevicu, svima nam dobro dođe vikend odmor, osobito ako se radi o dizajnerskom hotelu s odličnim wellnessom, za koji - baš poput Teute Mesaroš - biramo udobnu i chic LC x gg trenirku.

Nakon samo mjesec i pol dana od povratka u Zagreb i brojnim obavezama, naša it djevojka i vlasnica Salona Teuta zaželjela se kratkog odmora - i to onog idiličnog jesenskog. Teuta Mesaroš otkrila nam je da joj je ovo godišnje doba u posljednje vrijeme sve draže jer joj odgovara smirenost jeseni. Za relaksaciju u rujnu, Teuta je odabrala Istru koju voli jer je blizu, a ima odličnu ponudu hrane i vina. 

"Rovinj mi je posebno drag jer je to grad u kojem ljetujem još od djetinjstva pa mi je tako uvijek prvi na listi želja. Za mali bijeg za vikend odabrali smo Grand Park Hotel koji me osvojio svojom estetikom, ali i time što ima najljepši wellness u Hrvatskoj", govori Teuta dok nam opisuje hotel za čije se uređenje pobrinuo milanski studio Piera Lissonija - Lissoni Architecture, jednog od najcjenjenijih i najpoznatijih svjetskih dizajnera interijera. 

Njoj se posebno sviđa minimalizam po kojem je Lissonijev rad prepoznatljiv: posebna pažnja se posvećuje detaljima i izboru materijala, a u Grand Park Hotelu korišteni su prirodni materijali poput raznih vrsta kamena i drva. 

I dok je Teuta uživala u minimalističkom uređenju hotela, nije se skidala iz LC x gg trenirke za koju kaže da se odlično uklopila u njezin vikend. A kako i ne bi kada je od šest boja u ponudi odabrala bijelu, čistu i bezvremensku nijansu. 

"Oduševilo me to što se radi o trenirkama od organskog pamuka, ali i trendi komadima koji se mogu nositi u različitim prilikama, odvojeno ili u kompletu, a nisu rezervirane samo za sportski look jer odlično izgledaju i u kombinaciji sa štiklama", otkrila nam je Teuta.