0-24

Jedan dan s Anom Bacinger

08. veljača 2021.
Fotografije: Privatna arhiva
 

U rubrici 0-24 provodimo jedan dan s našim omiljenim ‘it‘ djevojkama i ženama koje nas inspiriraju. Svoju svakodnevicu od jutra do posljednjih trenutaka u danu pričaju nam kroz fotografije. Danas dan provodimo s Anom Bacinger.

Modna urednica, influencerica i žena prepoznatljivog eklektičnog stila, Ana Bacinger nam je pokazala kako izgleda jedan užurbani dan u njezinom tjednu. U njezina 24 sata izmjenjuju se posao i privatni užitci, od skincarea s kojim započinje dan, preko slaganja narudžbi za svoj brend LFP koji je nedavno lansirala, pa do slušanja gramofonskih ploča uz koje dan privodi kraju. Sve nam je ispričala - fotografijama. 

Jutro - doručak

Doručak ne preskačem nikad i uvijek pronađem vremena za njega. Volim mirno jutro, volim uživati u jutarnjoj kavi i fino spremljenoj hrani. Nakon dobrog doručka spremna sam za sve što me čeka u radnom danu.

Jutarnja rutina

Veliku pažnju posvećujem svom licu i s godinama sam naučila da je najvažnije dobro očistiti kožu i adekvatnim proizvodima je pripremiti za dan. Kako većinu vremena radim od kuće puštam kožu da diše bez šminke.

Planiranje dana

Iako postoje podsjetnici u telefonu, preferiram dobar planer u koji zapisujem sve obaveze. Radni dan započinje pregledavanjem obaveza i slaganjem rasporeda za taj dan.

Fotkanje za LFP collection

Današnji dan posvećen je novom LFP collection proizvodu. U studenom sam lansirala svoj brend koji je u kratkom roku oduševio brojne fashionistice, a danas sam kolekciji dodala topli hoodie u nježnoj boji mente koji krasi jarko crveni retro logo. Mislim da su kvalitetne fotografije ono što prodaje proizvod tako da sam cijelo prijepodne rezervirala za stvaranje novog contenta za LFP collection.

Za ručak: pizza

Pizza nam je obično na rasporedu za vikend, no ovaj nam je bio radni pa sam odlučila da je danas dan za pizzu. Moja omiljena je bijela s mozzarellom, puno maslinovog ulja, tikvicama, origanom, pršutom i svježom rukolom.

After work: slaganje albuma...

Prošli tjedan sam nabavila divan album za slike na Smile Concept Store webshopu i danas sam konačno pronašla vremena da u njega pospremim neke od najdražih fotografija koje sam skupila kroz godine.

...i zvuk gramofona

Dok slažem album volim slušati omiljene ploče na gramofonu.

Pakiranje narudžbi za LFP collection

Za vikend sam imala nekoliko narudžbi pa koristim slobodno vrijeme da ih sve lijepo spakiram za sutrašnju dostavu.

Večer: modne priče

Za kraj radnog dana brzinsko snimanje fashion haula koji objavljujem sutra ujutro…

Čitam...

Stigle su mi i nove knjige koje jedva čekam pročitati. Pandorina mi je na listi želja već mjesecima, a za "Factfulness" sam čula puno dobrih komentara…

Gledam...

"Crno-bijeli svijet": već godinama nisam toliko uživala u nekoj našoj seriji kao što uživam u ovoj seriji.