0-24

Jedan dan s Ivanom Vukušić

22. ožujak 2021.
Fotogafije: Ivana Vukušić

U rubrici 0-24 provodimo jedan dan s našim omiljenim ‘it‘ djevojkama i ženama koje nas inspiriraju. Svoju svakodnevicu od jutra do posljednjih trenutaka u danu pričaju nam kroz fotografije. Družili smo se tako i s Ivanom Vukušić.

Studentica komunikacijskog menadžmenta, Ivana Vukušić poznata je po sjajnom minimalističkom stilu, uvijek s dozom urbanog i cool štiha. Također je jedan od najtraženijih hrvatskih modela, lice je brojnih modnih editorijala domaćih brendova, a često se nađe i u ulozi stilistice - moda je posao u kojem uživa, kroz koji se kreativno izražava i koji živi svakodnevno. Kako započinje svoj dan i kako ga provodi od jutra do večeri, pokazala nam je kroz fotografije. 

Jutarnja kava

Nakon pospremanja kreveta, slijedi moj najdraži dio jutra: priprema kave. Pustim si glazbu (najčešće radio) i razmišljam što me sve od obaveza očekuje taj dan.

Rutina ljepote

Skincare rutina važan je dio mog dana i nikada je ne preskačem. Volim isprobavati nove proizvode, no zadala sam si pravilo da ne kupujem/ne otvaram ništa novo dok ne potrošim ono što već imam. Ovih proizvoda se već neko vrijeme držim i moja su preporuka.

Kućni ured 

Studiram komunikacijski menadžment, a kako već godinu dana ne odlazimo fizički na fakultet, barem jednom dnevno sam za laptopom i slušam predavanja.

Tradicionalna kuhinja

Za ručak preferiram tradicionalnu domaću kuhanu hranu, jela kao što su sarma, faširanci ili buncek.

Kreativnost na poslu 

Snimanja, bilo da sam u ulozi modela ili stilista, volim oduvijek. Mogućnost kreativnog izražavanja mi je bitna i ispunjava me dinamika koju ovaj posao nudi.

Opuštanje u prirodi

Rutine koje sam stvorila prošle godine nastavljam i ove, pa sve češće svoje vrijeme provodim u prirodi. Opuštajuće je i volim mir koji mi pruža.

Posljednji trenutci u danu

Dan obično završavam gledanjem nekog filma sa dečkom ili kućnim druženjem s prijateljima uz glazbu.