Anita Dujić

Jesenski razgovori o brendu, modi i voljenom Zagrebu

13. listopad 2020.
Fotografije: Tomislav Krišto/Cropix

Zagrebačkim ulicama prošetali smo s Anitom Dujić, dizajnericom koja je veći dio života u ovom gradu i u njega se potpuno zaljubila. Uz sve ostalo, otkrila nam je i koja mjesta obožava posjetiti.

Ljubav, igra, inspiracija...to i puno više je moda za jednu od naših GG djevojaka čiji stil volimo pratiti. Anita Dujić je dekoraterka setova, dizajnerica nakita, zaljubljenica u modu, jesen, život... Majka je i kćerkice Lily koja će uskoro proslaviti dvije godine, a Anita kaže, to vrijeme je brzo proletjelo.

Razgovarale smo u centru Zagreba, na uobičajeno promjenjivi jesenski dan u kojem se promijenilo nekoliko godišnjih doba. Zato je za snimanje i spojila jesenski baloner, fluidnu bluzu, omiljeni joj jeans i natikače. U modi voli klasiku, a kako je, kaže, dijete jeseni, obožava sva jesenska modna obilježja. Simpatična dizajnerica govorila je i o svom buvljaku kojeg je nedavno pokrenula preko Instagrama, kako bi upozorila na važnost modne održivosti i cirkularnosti. O stvarima koje je vesele, svom brendu, modi i svemu ostalom  - pogledajte u videu.