Ona je privatna kuharica. Vješta je u organiziranju i upravljanju VIP događajima. U emisiji MasterChef osvojila je treće mjesto sada već davne 2012. godine. Od tada je njezina kulinarska karijera u usponu (bilježimo tek neke adrese: Strasbourg, Rijeka, Zadar, Zepterova jahta), a mi smo je u tom usponu, nakratko zaustavili s njezinim Macanom. Porsche Macanom.
Na standardno pitanje koje redovito pitamo naše kuhare i chefove - koja je to najukusnija, a koja najneukusnija hrana iz iskustva profesionalke, Petra nam je spremno, neočekivano odgovorila:
- Iskreno, volim sve. Nema hrane koju neću probati. Nisam obožavateljica junk fooda, obično sam dijete sa sela i preferiram domaća jela. Naravno da volim kušati kreacije chefova u restoranima s Michelinovom zvjezdicom, ali ništa mi nije draže kad se vratim s puta, a mama me dočeka s juhom, pekom, ribom na roštilju... Kad sam kod kuće, najviše volim kuhati s namirnicama iz vlastitog vrta, a najdraže mi je kad mogu pojesti svježe ubranu jabuku sa stabla.Imala sam sreće pa sam uživala u hrani u najboljim restoranima na svijetu, u kreacijama vrhunskih chefova od kojih me posebno oduševljavaju Massimo Bottura, Thomas Keller, Dominique Crenn i Eleazar Bonilla. Imam još jako puno za učiti i voljela bih imati priliku raditi s njima. Da se pandemija nije dogodila vjerojatno i bih. Veselim se danu kada ću moći.
Cijeli razgovor pogledajte u ovom videu, dok vas veliki intervju očekuje u novoj Gloriji Glam koja je u prodaji.