GG INTERVJU

Talentirani i inspirativni Maja i Lazar: Ovako nove glumačke zvijezde govore o ljubavi

01. travanj 2024.

Kreativno vodstvo ROMANO DECKER
Fotografije FRANJO MATKOVIĆ
Styling ANA NIKAČEVIĆ
Make-up SIMONA ANTONOVIĆ
Stilist kose ANTE PAŽANIN

Gloria Glam

Budućnost svjetskog glumišta je svijetla obasjana talentom Maje Jurić i Lazara Dragojevića u čije smo se nebesko plave oči zaljubili u trenu.

Oni su zvijezde proljetnog izdanja magazina Gloria Glam, a oboje su nas toliko oduševili da smo sa snimanja izašli s čak dvije naslovnice pa na kioscima možete izabrati koju od njih želite. Oni su Maja Jurić i Lazar Dragojević. Glumci koji su ostavili trag, ali i koje velike stvari tek čekaju. 

Maja je Sarajka, povremena Zagrepčanka, Franucuskinja i Njemica koja nas je osvojila ulogom Simone u filmu Igora Mirkovića "Slatka Simona", a Lazar je crnogorski glumac koji je oduševio jednom od glavnih uloga u izvrsnoj HBO-ovoj seriji "Znam kako dišeš", Jasmile Žbanić i Damira Ibrahimovića. I jedan i drugi svojom su otvorenošću uspjeli impresionirati naše novinare Srđana Sandića i Zrinku Šamiju, ali i sve koji su se našli u njihovom okruženju dok smo snimali s njima editorijal za novi broj Glorije Glam. Iskreni i izravni kod svakog pitanja, takvi su bili i kada smo ih pitali o ljubavi. 

image

Možete birati između dvije naslovnice 

"O ljubavi ću nešto više moći reći kasnije u životu. Uzimam veto na tu temu jer ljubav ne mogu verbalizirati. Još. Premoćna je da bih je svodio na neki kratki odgovor. Za mene je poput daha. Pogonsko gorivo za život. Gradivno tkivo. Nije samo partnerska. To sigurno. Vidim je u poeziji, vidim je u Shakespeareu, osjetim je u svakom djeliću sebe. Moji roditelji su eklatantni primjer da i brak kao format ljubavi može opstati u ovo suvremeno ludo doba. Trideset godina su zajedno, četiri puta su se u tom istom braku ponovno fatalno zaljubili. A ono jedino što sam naučio promatrajući ih u tom plesu je da su uvijek razgovarali. Zdrava atmosfera i razgovor, razgovor, razgovor. I najteže i najljepše životne izazove su preplivali kroz razgovor. Dajući prostor jedno drugome. Vraćajući projekcije i očekivanja sami sebi. Kako stvari stoje na svijetu, oni će uskoro biti uzorak za Guinnessovu knjigu rekorda", poručio je Lazar, dok nam je Maja otkrila što misli da zapravo tražimo u ljubavi. 

image

Lazar nosi odijelo Gucci, cipele Saint Laurent, naušnice Balenciaga, sve Maria Concept Store

Maja nosi odijelo Gucci, cipele Saint Laurent, naušnice Balenciaga, sve Maria Concept Store

"Htjela sam reći društvo, ali zapravo ne. Ako ne možeš i ne uspijevaš biti sam sa sobom, onda je teško zamislivo da ćeš moći biti s nekim drugim. Tako je i s potragom za sigurnošću i validacijom - i to sve moraš sam odraditi prije stupanja u odnos s drugom osobom. Ljubav je, najviše, nesebično davanje", poručila je gluumica. 

Cijele intervjue s mladim zvijezdama pronađite u novom broju Glorije Glam.