Ida Prester

‘Volim se igrati s omraženim žanrovima, volim estetiku čudesnoga i ružnoće‘

07. travanj 2021.
Fotografija: Filip Koludrović
Uredio: Romano Decker/ Styling: Petar Trbović/ Make-up: Saša Joković/ Kosa: Milena Maršić @Glamour/ dizajn seta i rekvizita: Liberta Mišan 
Asistentica rasvjete Mirta Pejić; asistentica stilista Laura Bošnjak; asistent make-upa Marko Tolić 
 
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Glazbenica i voditeljica Ida Prester krasi naslovnicu novog magazina Gloria Glam, a osim velikog intervjua donosimo vam i razgovor iza scene.

Svestrana Ida Prester, glazbenica i voditeljica te ambasadorica Cocktine kampanje "Živim za svoju stvar", zvijezda je novog broja Glorije Glam koju smo intervjuirali i na setu, gdje nam je otkrila kako se osjeća u ulozi modela, govorila nam o alter egu, izletima u različite glazbene vode i najvećim medijskim gafovima pa tako kaže da je "kraljica glupih naslova" jer uvijek govori iz glave, nepripremljeno... 

"Mora se gledati svaka riječ, tada sam shvatila da su naslovi najbitniji dio mojeg stvaralaštva", prisjeća se Ida jednog od upitnih naslova. 

Pogledajte razgovor s Idom, a u novom broju magazina očekuje vas opširan intervju u kojem govori o "organskoj" sebi, slici u javnosti, tuđem mišljenju, obitelji, djeci i ljubavi, ali i kako živi za svoju stvar.

Uz novi broj magazina Gloria Glam ne propustite parfem Moschino Toy 2 Bubble Gum i masku ili kremu REN.