Za posebna slavlja

Ako planirate vjenčanje u luksuznom okruženju, ovaj centar smješten u zelenilu je idealna kulisa

06. travanj 2023.

Fotografije: Promo

Sponzorirani sadržaj

Uz to, idealan je za sve vrste okupljanja i slavlja, od intimnih do onih koji broje i više od 200 uzvanika.

Ako se nalazite u pripremama za bilo kakvu vrstu slavlja, od vjenčanja do poslovnog druženja, prva stvar koju želite prekrižiti s liste obveza je pronalazak savršenog prostora - a postalo je sve izazovnije pronaći mjesto koje ispunjava sve naše uvjete. 

Luksuzni prostor koji je prigodan za svaku vrstu slavlja ili poslovnog događaja trebao bi biti visoko na estetskoj razini, oplemenjen suvremenim duhom i tradicijom, kao i raznim popratnim sadržajima te vrhunskom gastronomskom ponudom. Umjesto u vrevi grada, prostori koji nude takav ugođaj smješteni su u prirodi, što daje na posebnoj atmosferi i intimnosti kojoj težimo kod organiziranja posebnih događaja. 

Bilo da je riječ o organizaciji evenata za 50 ili pak 250 ljudi, KAS event & club centar koji je smješten u okolici Varaždina nameće se kao idealna kulisa za slavlje. Njihovi prostori namijenjeni su za poslovna događanja i druženja, konferencije, radionice/edukacije, poslovne zabave, rođendanske proslave, krstitke, zabave povodom diplome, vjenčanja... Sve to u mirnom okruženju zelenila i prirode!

Smješten je usred prekrasnog zelenog perivoja, zaštićenog spomenika parkovne arhitekture koji datira iz 1860. godine. Zahvaljujući maštovitom preuređenju u modernom stilu, ovaj luksuzni kompleks odgovara svakoj namjeni, a i zamišljen je tako da se uklopi u svaku jedinstvenu viziju druženja nadahnutog prirodom. Prema broju uzvanika koje pozivate, na raspolaganju je neki od pomno uređenih prostora koji u tren oka postaju idealna destinacija za poseban događaj.

Prostor je obogaćen dizajniranim detaljima poput masivnog zlatnog ovalnog bara u središtu, a primjerice prostorija Small talks prigodna je za manje poslovne sastanke za do deset osoba, a elegantan Powder room idealan je za završnu pripremu i uvježbavanje prezentacija poslovnih ideja. Ako planirate vjenčanje na otvorenom, na raspolaganju je glamurozno okruženje koje oduzima dah. 

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria Glam x KAS event & club