GG Magic Xmas Party

Albina, Lovro Juraga, Tatjana Jurić i mnogi drugi otkrili su nam vole li festive sezonu

03. prosinac 2023.

BORIS KOVAČEV/ CROPIX

tekst Ana Strizić
fotografije

Nika Turković, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Filip Vidović i brojni drugi uživale su na GG Magic xmas partyju kojim smo započeli najveselije doba u godini. Svi su nam priznali kako su veliki ljubitelji Adventa, i kako obožavaju naše partyje.

Šljokice, dobra glazba, odlična atmosfera i brojni celebrityji i suradnici Glorije Glam okupili su se u kazališnoj kavani Kavkaz kako bi proslavili novi broj magazina Glorija Glam i slavljenički otvorili najljepše doba godine. 

"Večeras mi je divno, moram reći da je ovo jedini event na koji sam stigla ove godine, ujedno i najdraži event", poručila je pjevačica Sara Renar. S njom se slažu i glumci Lovro Juraga i Filip Vidović koji su nam kroz smijeh otkrili kako se najbolje ugriju od hladnoće uz dobri stiskavac, a s obzirom na mnogobrojne uzvanike na GG partyju im nije bilo hladno. 

"Fantastično je, dobra je atmosfera, puno je ljudi, odličan je party", rekli su nam glumci. Dobro su se proveli i Albina, Saša Lozar, glumice Iva Jerković, Arija Rizvić te voditeljice Renata Sopek i Tatjana Jurić koji su nam otkrili zašto vole adventsko vrijeme i kako su se proveli na partyju godine.