Peta poslovnica

Otvorena nova poslovnica Alfa Vision Optike

11. listopad 2022.

Fotografije: Bojan Zibar 

Gloria Glam

Od sada bogatu ponudu Alfa Vision Optike možete pronaći u Point Shopping Centru.

Peta poslovnica zagrebačke Alfa Vision Optike otvorena je u sklopu Point Shopping Centra na prvom katu i stanovnicima zapadnog dijela grada donosi bogatu ponudu dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, ali i uslugu besplatne kontrole vida, pregleda za kontaktne leće te mjerenja očnog tlaka. 

"Kvaliteta i stručnost naša su nit vodilja i pokretačka snaga kojom osvajamo naše kupce, ali i razlog zbog kojeg nam se i vraćaju. Upravo poučeni pozitivnim reakcijama prošlogodišnjeg širenja na istok, ali i pojavom potrebe za našim uslugama i proizvodima na zapadu grada, odlučili smo ove godine otvoriti poslovnicu u samo srcu zapada - u sklopu Point Shopping Centra, koji se svojom pozicijom i sadržajem nametnuo kao idealan odabir", istaknula je direktorica Ana Bilić koja s timom optike pazi na svaki detalj - od svjetskih brendova koje nude pa do ambasadorica koje prezentiraju Alfa Vision Optiku. To su influencerice Pamela Badžek, Elena Dizdar, Anamaria Raič i Nika Turković koje su već pronašle favorite sunčanih naočala i dioptrijskih okvira iz najnovijih kolekcija brendova kao što su Bottega Veneta, Celine, Dita, Dolce&Gabbana, Furla, Gucci, Loewe, Persol, Prada, Ray Ban Saint Laurent, Vogue i mnogi drugi. 

image

Ambasadorice i Ana Bilić, direktorica Alfa Vision Optike

image

Nika Turković

image

Pamela Badžek

image

Anamaria Raič

image

Elena Dizdar

image

Dr.sc. Nadežda Bilić, dr. med. spec.oft. i prof.dr.sc. Ranko Bilić, dr. med. spec. ort.

*Sve kupce povodom otvorenja nove Alfa Vision Optike uz BESPLATNU kontrola vida očekuje i do 30% popusta na kompletan asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočala do kraja mjeseca listopada.