GG interijeri

Baš kao iz filma: Bondova vila na francuskoj rivijeri

14. studeni 2020.
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Sean Connery živio je u ovoj vili sa suprugom prije nego što se preselio na Bahame, gdje je nedavno preminuo. Sad se raskošno izdanje prodaje.

Po cijeni od nevjerojatnih 35,4 milijuna dolara prodaje se trokatna vila s još dvije gostinjske kuće na francuskoj rivijeri. S impresivnim pogledom i luksuznim interijerom - ali i eksterijerom - vila je san snova za mnoge. Pogled na Mediteran i Nicu, s vanjskim i unutarnjim bazenom već su sami po sebi dovoljni. No, to nije sve. 

image
Unutarnji bazen s pogledom
image
Pogled na more iz unutarnjeg bazena
image
Naziv vile je Le Roc Fleuri

Vila se proteže na čak 1000 kvadratnih metara, a osim glavne kuće, tu su još dvije "gostinjske" te jedna za potrebe zaposlenika. Iako su lokalci zvali imanje "Seanova kuća", jer je tamo sa suprugom godinama živio Sean Connery, mnogi su je znali i kao "Bondova vila". I to ne samo zato što je Connery bio slavni 007, nego zato što je poslužila za snimanje filma "Nikad ne reci nikad" o britanskom špijunu. Ipak, njezin službeni naziv je Villa Le Roc Fleuri.

image
Prostrana kuhinja s modernom opremom
image
Kuća je izgrađena 1920-ih godina
image
Ulazak u glavnu kuću s mozaičnim pločicama
image
Glavna spavaća soba prosteže se preko cijelog zadnjeg kata

Izgrađena u Belle Epoque stilu tijekom 1920-ih godina, uređena je kombinacijom stilskog i modernog namještaja. U glavnoj kući na tri su kata pet spavaćih soba i pet kupaonica, s time da je glavna spavaća soba zauzela cijeli gornji kat, zajedno s dvije kupaonice i velikom garderobom. Iz gotovo svake sobe puca pogled na Mediteran i zaljev.

image
Terasa s pogledom
image
Pogled na more iz unutarnjeg bazena
image
Vanjski bazen sa slanom vodom

Kuća još ima i unutarnji bazen, teretanu i sobu za fitness i vinski podrum. 

S pogledom na more je i vanjski bazen ispunjen slanom vodom, a cijelo je imanje okruženo mediteranskim vrtom te se proteže na više od 5000 kvadratnih metara. 

image
Pogled na zaljev i NIcu
image
Luksuzna vila prodaje se za 35,4 milijuna dolara
image
U kući se snimao i jedan Bondov film

Sean Connery je s francuskom umjetnicom marokanskog porijekla, svojom suprugom Micheline Roquebrune, u vili živio tijekom 80-ih i 90-ih.