Edgy Pearls Rendez-Vous

Biseri - ali za svaki dan

17. prosinac 2021.
Gloria Glam

Nova kolekcija domaćeg brenda nakita Karat Jewelry nosi zanimljivo ime - Edgy Pearls Rendez-Vous, a zaštitno lice je Ivana Mišerić.

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i seksi najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime - Edgy Pearls Rendez-Vous.

''Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama'', ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta je prekrasna Ivana Mišerić, koja uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom sjajno predstavlja 'Edgy Pearls Rendez-Vous' djevojku.

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete. Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje mogu se stilizirati na glamuroznu haljinu, ali i na obični T-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni "ear candy".

Kolekcija je napravljena u "mix and match" stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost.

Sve o biserima, koji u nakitu predstavljaju vječnu klasiku, možete pronaći na Instagram i Facebook profilima Karat Jewelryja, kao i na službenim stranicama