Iz Provanse

Blagdanska kolekcija neodoljivih mirisa

19. prosinac 2022.

Fotografije: Press 

Gloria Glam

Zaroniti u buket mirisa neodoljivih Durance proizvoda iz Provanse čije su mirisne note pomno stvarali parfumeri iz Grassa, omogućuje ovogodišnja blagdanska kolekcija koja, uz prošlogodišnje mirise smolasto zimzelenih nota "Pod Borom" i toplih začinskih "Cimeta i Naranče", donosi i neke nove poput drvenasto-orijentalnog "Kore Jantara", osvježavajuće voćnog "Smrznute Bobice" ili puderasto biljnih nota "Blistave Božikovine".

Ovih blagdana Durance slavi i Durance ženu koja je hrabra, živi jednostavno i voli život, pomaže drugim ženama, istovremeno je otmjena, elegantna i šik. Durance žena voli prirodu, eleganciju, jednostavnost, trenutke, druženja, dok je pritom svoja i neovisna. Voli onaj osjećaj doma, toplinu i mirise prostora… baš poput pramena mirišljave kose koji vas nježno okrzne dok ona prolazi pored vas. Upravo takav je Durance. Topao s predivnim mirisima koji podižu vaše raspoloženje, zagrlit će vas na svakom koraku i u svakom trenutku.

Durance žena stoga slavi blagdane na jednostavan i mirišljav način, uz Durance proizvode stvara savršene trenutke za sebe, usporava ritam. Dopušta si magične trenutke, nježnost i ljubav za sebe i druge. To Durance želi svima ovih blagdana.

Durance žene utjelovile su i naše poznate influencerice Sandra Čuljak, Barbara Medić, Janja Benić, Jelena Ćudina, Lidija Lešić i Nina Slišković Goleš koje su podijelile svoje čarobne Durance trenutke na društvenim mrežama, a pronaći ćete ih pod highlightsima na Instagram profilu Durance Hrvatska.

Tako Durance žena blagdansku atmosferu i okupljanje oko svečanog stola ili otvaranje poklona ispod bora upotpunjuje Durance mirišljavim svijećama iz blagdanske kolekcije. Oni najmlađi će posebno uživati u mirisu "Kraljev kolač", ali zasigurno i oni "veliki" jer kombinacija marcipana i frangipanija vraća u sretne trenutke djetinjstva.

Nježnost ne samo prema sebi i svojim bližnjima, već i prema prirodi, Durance ističe od samog početka. I podsjeća nas na to i ovih blagdana. Sve Durance svijeće sastoje se od 100% prirodnog (biljnog i pčelinjeg) voska te pamučnog ili drvenog fitilja. Dodatnu magiju stvaraju upravo svijeće s drvenim fitiljem jer pri izgaranju proizvode umirujući zvuk koji podsjeća na pucketanje vatre. Ove svijeće izgaraju sporije i tijekom gorenja ne oslobađaju štetne plinove. Svi Durance proizvodi imaju više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Rađeni su bez silikona, parabena i fenoksietanola, te nisu testirani na životinjama. 

Kako bi i vaš dom mirisao na blagdane, uz pet blagdanskih mirisa koji garantirano unose čaroliju, na raspolaganju vam je 50 sati intenzivne difuzije koje donose velike svijeće od 280 grama s drvenim fitiljem ili 40 sati koje donose svijeće od 180 grama s pamučnim fitiljem. Sprej i difuzori također dolaze u kombinaciji navedenih pet mirisa. A ako ste neodlučni, tu su poklon paketi u elegantnoj ukrasnoj kutiji. Durance poklone za Božić pronađite na web shopu ili pop up store-u u Arena centru, s popustima tijekom blagdanskog perioda.

Kako je Durance mislio ove blagdane i na vas i vaše prijateljice, vodi jednu od vas zajedno s najboljom prijateljicom na bajkovito putovanje 26.12. na Bled i u Ljubljanu. Za doživljaj magičnih trenutaka potrebno je samo otići na Durance Instagram profil na kojemu je organiziran giveaway u suradnji sa Smart travel agencijom za mogućnost osvajanja ovog putovanja. Požurite jer giveaway traje do 20.12.