Tjedan nove glazbe

Cool spotovi Adele, Harryja, Taylor i nova Rihannina pjesma

28. listopad 2022.

Fotografija: Profimedia

Ovaj tjedan prošao je u znaku novih videospotova i nove glazbe nekih od najpoznatijih glazbenika koji već tradicionalno ruše rekorde na glazbenim ljestvicama.

Vikend je najbolje započeti novom glazbom popularne Rihanne koja je napokon ispunila želje svojih obožavatelja i konačno se vratila u studio - njezina balada "Lift me up" je dostupna za stavljanje na repeat, a posveta je preminulom glumcu Chadwicku Bosemanu koji je u prvom nastavku filma "Black Panther" nosio ulogu lika T’Challe. Pjesma je soundtrack za film "Black Panther: Wakanda Forever", koji stiže u kina 10. studenog, a uz ovu, Rihanna je snimila još jednu baladu za film koja se tek treba objaviti. "Lift me up" emotivna je pjesma koja govori o podršci i ljubavi, a Rihanna je kazala da pjesmom želi izraziti koliko joj nedostaju ljudi koje je izgubila te da je osjećaj koji želi postići pjesmom jednak onom toplog zagrljaja. 

Osim Rihanne, za čiju se pjesmu očekuje videospot, ovoga tjedna novu stvar izbacila je Taylor Swift (koja je objavila novi album "Midnights"), Adele nas je počastila vizualno senzacionalnim spotom za pjesmu "I Drink Wine" s njezinog albuma "30", a Harry Styles s bizarnim i jako zabavnim spotom za "Music For a Sushi Restaurant" s albuma "Harry‘s House". Znamo što slušamo za kraj radnog tjedna i za vikend!

Adele "I Drink Wine"

Harry Styles " Music For a Sushi Restaurant"

Taylor Swift "Bejeweled"