gg interijeri

Čudovišta u domu kojima ne možemo odoljeti

12. listopad 2021.
Fotografije: Promo

Neobični dodaci domu luksuzni su, sasvim posebni i preslatki, a osim što su funkcionalni, pravi su komadi umjetnosti.

Ako ste obožavatelji Noći vještica, odnosno američkog blagdana Halloween, vjerojatno ste već krenuli s ukrašavanjem doma raznim strašnim bićima i mračnim detaljima. Planirate li veliki tulum 31. listopada, razmislite o dodacima za dom koji u obliku čudovišta. Ovi koje smo pronašli jako su slatki, neobični i luksuzni, s obzirom na to da su izrađeni ručno od materijala kao što su porculan i zlato. 

Autori ovih strašnih čudovišta američka su braća Haas, Nikolai i Simon, poznati po svojim skulpturama kojima zamagljuju granice između umjetnosti i dizajna. Obožavaju ih slavni, poput Tobeyja Maguirea, Lady Gage i Donatelle Versace, koji su ih angažirali za izradu unikatnog namještaja. Njihova kolekcija kućanskih detalja s motivom čudovišta napravljena je u suradnji s ekskluzivnim online trgovcem detalja za dom, L'objet. 

Tu su, recimo, zdjele za juhu i salatu od porculana s pozlatom, koje možete koristiti, ali i izložiti u domu poput umjetnine. Čajnik, tanjuri koji se skrivaju u posudi, mirisne svijeće, stolna lampa, ringovi za salvete... Svaki komad, osim što izgleda slatko, ručno je izrađen gotovo u potpunosti. 

image
Kreativni dodaci za dom koji će vas razveseliti i oduševiti

Ove slatke komade možete kupiti na L'objetu po nimalo niskim cijenama, ali ih možete smatrati ulaganjem u umjetnost.