Go Travel

Dašak pustolovine u srcu Zagreba

16. kolovoz 2022.

Fotografije: Senja Vild

Gloria Glam

Putnička agencija Go Travel otvorila je vrata svoje nove poslovnice, koja je dekorirana s guštom i ukusom. Zakoračite u nju i dopustite pomno odabranim detaljima da odvedu vaš pustolovni duh u daleke i egzotične krajeve.

Kad je dizajn interijera u pitanju, svaki detalj čini razliku i igra svojevrsnu ulogu u oblikovanju atmosfere prostora. Tako će se čekaonica u zubarskoj ordinaciji razlikovati od unutrašnjosti kafića, a prostor dnevnoga boravka će pak biti drugačiji od hotelskog lobija. Ipak, nema tog interijera koji ne zaslužuje biti dekoriran i ostvariti svoj maksimalan potencijal. I upravo se takvom ostvarenom potencijalu ovih dana može svjedočiti na adresi Mesnička 5, u interijeru Go Travel putničke agencije koja je, otvorivši vrata svoje nove poslovnice, svojim klijentima predstavila prostor u kojem će se moći opustiti, uživati i u potpunosti predati čarima planiranja i organizacije putovanja. Smješteni u samom centru Zagreba, novu poslovnicu odlučili su oformiti kao kombinaciju poslovnog prostora i onog za uživanje.

Interijer je tako prožet asocijacijama na daleka putovanja - tu su stari, vintage koferi, tapete sa simboličnim uzorcima i prigodne knjige u žarkim bojama. Posjetitelj može uočiti i razne Thai motive kao i fotelje od ratana koje neodoljivo podsjećaju na Bali, ali i na mediteransku estetiku općenito. Kako bi se topli krajevi što zornije dočarali, cijeli je prostor popunjen egzotičnim biljkama koje će u trenu stvoriti dojam kao da uopće niste u Zagrebu.

Go Travel iskustvo počinje prvim ulaskom u prostor agencije, a dovršava se tkanjem prekrasnih uspomena stečenih na putovanjima. Upravo iz toga razloga važno im je bilo omogućiti posjetiteljima savršen prvi dojam i nezaboravno iskustvo; ljubav na prvi pogled, reklo bi se. Osim što se vodilo računa o tome da prostor izgleda privlačno, vlasniku je bilo važno i da je funkcionalan - da zaposlenicima, koliko i gostima, bude oaza mira i ugode.

Ove godinu grupe pretežito putuju na Thailand, Mexico, USA, Brazil i Bali, a novogodišnji programi se već lagano pune. Ako ste zainteresirani za Go Travel programe putovanja, detaljnu ponudu možete pogledati na njihovom webu kao i na njihovim društvenim mrežama.