gg interijeri

Decentna, a luksuzna: zavirite u kuću iz snova

04. rujan 2022.

Fotografije: Profimedia

Pjevačica Normani iz ženskog sastava "Fifth Harmony" prodaje svoju prostranu vilu, opremljenu savršenom dozom profinjenosti.

Romantična, prostrana i zaista luksuzna, ova vila na Sherman Oaksu sastoji se od šest spavaćih soba te jednako toliko kupaonica. Kućno kino, iako "skromno", neodoljivo je sa svoja dva bijela trosjeda i velikim platnom. Dnevni boravak obgrljen je slikama i raznim dekoracijama, a u njemu se posebno ističe i staklena vitrina s bocama vina. Ogromno dvorište s velikim bazenom njegovano je s pažnjom, a na najvišem katu nalazi se terasa s roštiljem i vanjskom kuhinjom.

Interijerom dominiraju svijetle boje koje s vremena na vrijeme razbija tamnija nijansa ponekog komada namještaja. Konstrukcije su ogoljene i rešetkaste, što baca na industrijski štih, a nasuprot tome sofe, kauči i sav namještaj u koji se možemo izvaliti izgleda beskrajno udobno i fluffy

Za svoj uskoro bivši dom Normani traži nešto manje od četiri milijuna dolara, a s obzirom na okruženje, lokaciju i dekoraciju jasno nam je i zašto. Kuća je ustvari novogradnja, baš kao što je i sav namještaj nov. U neposrednoj je blizini brojnih losanđeleskih restorana i barova, a opet dovoljno izolirana da si stanar može osigurati potpunu intimu. Ugradbena svjetla, nježni tonovi interijera i količina prozora tvore bajkovito osvjetljenje koje čine kuću naizgled toplom i udobnom, dok s druge strane dvorište s bazenom izgleda potpuno moderno, a s unutrašnjošću je spojeno kliznim vratima što, kad se ona otvore, izgledaju kao da je interijer u potpunosti stopljen i integriran u eksterijer.