gg izbor

Dekorativna vaza koja neće proći nezamijećeno

12. rujan 2022.

Fotografija: Instagram

Francuska influencerica i modna blogerica odlučila je započeti novu sezonu s dekorativnim predmetom koji slavi ženstvenost i snagu.

Influencerica Leia Sfez jedna je od naših omiljenih Insta djevojaka - osim sofisticiranog stila koji spaja French i suvremeni ženstveni minimalizam, obožavamo Lein ukus kada je uređenje prostora i stana u pitanju. A s brojem pratitelja koji doseže 800 tisuća ljudi, influencerica je prepoznala priliku za kreativnu suradnju s umjetnicom Herminom Bourdin. Rezultat suradnje je skulptura La Femme Bleue, dekorativna vaza koja voluminoznim oblikom slavi žensko tijelo, a s obzirom na vibrantnu plavu boju, bit će vodeći akcent u svakom prostoru - slavi slobodu, snagu i samopouzdanje i dizajnirana je na način kojim dotiče sva osjetila.

Hermine svaku skulpturu oblikuje ručno, u svom pariškom studiju i kako je izjavila, svaku ženu promatra kao skulpturu koja ima snagu oblikovati svoj život, što pokušava reprezentirati radovima i tako odati počast svakoj ženi. Inače, njezin rad karakteriziraju neutralne boje, organski oblici te praznine u centru svake skulpture, što predstavlja žensku utrobu i njenu snagu. Skulptura je efektan i snažan dodatak svakom interijeru, a za kupovinu je dostupna od 22. rujna - količine su ograničene.