Na zapadu Zagreba

Doživite prvi Z Advent na otvorenom trgu centra

29. studeni 2021.

Fotografije: G.I.Tepeš

Gloria Glam

Otvoren je prvi Advent na zapadu grada Zagreba u organizaciji Z centra koji će trajati sve do 9. siječnja.

U subotu je otvoren Z Advent smješten u Z centru koji će u idućih više od mjesec dana biti omiljena destinacija građana zapadnog dijela Zagreba. Uz otvoreno klizalište, kao omiljene destinacije najmlađih, u ponudi su i tradicionalni okusi i mirisi na adventskim kućicama - kuhano vino, kobasice i fritule samo su dio gastronomske ponude.

image

Bogata ponuda tradicionalne hrane i pića 

Na otvorenju Adventa glazbenim programom oduševila su 'Bolesna braća', a nastavak bogatog programa odvijat će se svaku subotu od 19 sati. Najmlađi će uživati u kazališnim predstavama 'Kazališta Tvornica lutaka' svaku nedjelju u 17.30 sati na otvorenoj terasi food courta Z centra, dok će ih za vrijeme školskih praznika očekivati razne radionice za djecu 'powered by MiniPolis'. 

Bajkovito uređen vanjski trg Z centra bit će mnogima odlična inspiracija za fotografiranje. Unutrašnjost centra dodatno je ukrašena raznim Instagram kornerima kako biste fotografijom mogli ovjekovječiti trenutke s vašim najmilijima.

Ova godina posebna je po tome što Z centar prvi put slavi blagdane sa susjedima na zapadu Zagreba pa će bogati program potrajati sve do 9. siječnja iduće godine. Na Badnjak posjetitelje centra očekuje posebna atmosfera te ponuda hrane i pića kako bi se nakon tjedana pripreme mogli opustiti s prijateljima i obitelji. 

"Ponuda na adventskim kućicama bit će prilagođena samo za taj poseban dan, a glazbeni izbor koji pripremamo oduševit će vas", objasnila je voditeljica marketinga Z centra, Mirna Čavrak Talapko.

image

Na otvorenju Z Adventa sretnoj dobitnici uručena je i glavna nagrada nagradne igre - Električni automobil Volkswagen ID.3

U Z centru, otvorenom 26. kolovoza ove godine, pronaći ćete raznolike poklone koji će razveseliti vaše voljene. Ovom prilikom najavljujemo novootvorene trgovine: Anson's, New Yorker, Techno-Mag, Mlinar u trgovačkom centru Sjever i dječju igraonicu MiniPolis na prvom katu retail parka Jug.

ANSON'S, njemački multibrand i član grupacije Peek & Cloppenburg, otvorio je svoju prvu trgovinu na hrvatskom tržištu u Z centru. Na više od 1000 četvornih metara ljubitelji mode mogu uživati u ekskluzivnim brendovima kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor, a predstavljene su i nove modne marke kao što su MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Smješten u prizemlju, ANSON'S nudi sve na jednom mjestu, od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka.

---

---

NEW YORKER jedan je od najvećih svjetskih modnih brendova. Originalan njemački brend sa sloganom "Odjenite se za trenutak" stvara modu za prave trenutke jer baš svaki trenutak je jedinstven. Njihov moto je stvarati stvarna iskustva, poticati kupce da budu svoji, ali i spremni na eksperimentiranje.

---

---

Tehno-Mag nudi široku ponudu bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

---

---

Mlinar je pekarska tradicija duga već 115 godina koja svakodnevno nudi svježe pekarske proizvode najviše kvalitete. Z centar predstavlja Mlinar u posebnom caffe formatu kako biste dodatno proširili svoje iskustvo.

---

---

MiniPolis je interaktivni grad za djecu, ali i njihove roditelje i učitelje koji ih prate u najvećoj istraživačkoj avanturi djetinjstva. Čini ga četrdesetak minijaturnih kućica u kojima se djeca upoznaju s više od 50 zanimanja na 2.000 kvadrata.

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr na kojima ćete moći pratiti program adventa.