Zlato je vječno

Elegantni privjesak od zlata kao idealni blagdanski poklon

17. studeni 2021.

Fotografije: Promo

Sponzorirani članak

Mnogi od nas ne mogu odoljeti privlačnosti lijepe i kvalitetne ogrlice s privjeskom, a ako želite razveseliti nekoga, ili sami sebe, znamo gdje se nalaze kvalitetni primjerci po sniženim cijenama.

Pronaći savršeni poklon koji će kod druge strane izmamiti osmijeh na lice nije jednostavan zadatak. U slučajevima dvojbe je ipak bolje manje razmišljati i posegnuti za poklonom koji će uvijek razveseliti onoga za koga je namijenjen. Mislimo na nakit, i iako smo nekada bili ograničeni izborom, danas znamo koje su provjerene adrese kojima se iznova vraćamo u potrazi za savršenim poklonom.

Bez obzira na prigodu, zlatni privjesak ili otmjeni dragulji uvijek su pri vrhu liste omiljenih poklona, osobito u razdoblju slavlja pred nama. Zlatarna Dodić u tjednu zlatnih poklona nudi velik izbor privjesaka koji čine upečatljiv i elegantan modni dodatak, po povoljnim cijenama. Privjesci s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda nakita pokrivaju širok spektar za svaki ukus, a zlato je bezvremensko. Za blagdanske poklone nije prerano, pa od srijede, 17. do nedjelje, 21. studenog možete iskoristiti online popust od 35 posto na kolekciju zlatnih privjesaka Zlatarne Dodić. Osim toga, na web stranici brenda nalaze se i drugi popusti i nakit po povoljnijim cijenama, baš za slavljeničke dane ispred nas.

image

Happy Seraph zlatni privjesak/
Medallion Oval Lines zlatni privjesak/
Modern Cross zlatni privjesak/
Virgin Mary Mini zlatni privjesak/
Peružine zlatni privjesak

image

Whole Heart zlatni privjesak/
Medallion Heart zlatni privjesak/
Squared zlatni privjesak/
Saint Mary zlatni privjesak