poseban dar

Evo s čime su gosti GG Magic Xmas partyja otišli kući

04. prosinac 2023.

Planer street of happiness

Gloria Glam

Uzvanici našeg Magic Xmas partyja u kavani Kavkaz za uspomenu su dobili GG box u kojem se, između ostalog, nalazio i planer za sljedeću godinu.

Početak godine tradicionalno je vrijeme za donošenje novogodišnjih odluka ili bilo kakvih ideja što bismo željeli ostvariti u 365 dana koji su ispred nas. Svoje ideje i planove je uvijek dobro zapisati kako bi ih s vremena na vrijeme mogli podsjetiti.  A gosti prošlotjednog partyja GG Magic Xmas koji je održan u prekrasnoj kazališnoj kavani Kavkaz, svoje planove imat će priliku zapisati u poseban GG planer. U suradnji s Karlom Kovačević, vlasnicom brenda Street of happiness, nastao je prekrasan personalizirani planer. 

image

Prekrasan planer dolazi u prepoznatljivoj GG boji 

Street of happiness, domaći je obrt za proizvodnju i dizajn koji je poznat po tome što izrađuju personalizirane stvari. Sve je proizvedeno u Hrvatskoj od reciklažnih materijala te svakodnevno rade na razvijanju novih proizvoda, osluškujući što potrošači žele i što im je korisno. Sve o brendu i osnivačici možete pročitati ovdje

image

Prekrasne korice 

Moj planer je njihov najpopularniji i najtraženiji proizvod. Svake godine Street of happiness mijenja unutrašnjost i boje korica tako da je planer uvijek drugačiji, veseliji i moderniji. Njegovoj vedroj i praktičnoj unutrašnjosti podarilii smo još ljepši vanjski izgled. Unutrašnjost uz rubrike sadrži i tjedni planer s datumima, danima i satima te notes za malo više zapisivanja. Idealnih je dimenzija, lagan i savršen za nošenje u torbici, pa ga uvijek možete imati sa sobom te vam uz njega više nikada neće promaknuti ni jedan sastanak. 

image

Moj planer se svake godine mijenja