Atmosfera

Fashion after work: Izabel, Jelena, Judita, otkrivaju nam proljetne modne favorite

24. ožujak 2023.

Fotografije: Marko Miščević/CROPIX
 

Gloria Glam

Naravno da smo razgovarali o modi - novitetima - i proljetnim kombinacijama... Dašak atmosfere i proljeće kroz oči naših sugovornica donosimo vam u videu.

Kroz cijelu godinu, no još više u proljeće, dok se sve budi i poziva nas na izlazak iz stana, kao i na skidanje silnih slojeva odjeće, uživamo u after work druženjima. Jedno takvo priredili smo povodom predstavljanja proljetnog broja magazina Gloria Glam, kojim simbolično službeno otvaramo novu sezonu. 

image

Vlasnica brenda Lunilou Izabel Kovačić 

I naše sugovornice se slažu da je proljeće vrijeme novih stvari, buđenja i dobrog raspoloženja - okupili smo se u concept storeu Garderoba, gdje smo, naravno, spontano razgovarali o modnim zadovoljstvima i favoritima koji su nam trenutno na listi želja te o komadima iz ponude skandinavskih modnih brendova...

Zvijezda naslovnice magazina Izabel Kovačić stigla je u chic kombinaciji oversized sakoa, širokih traperica i zimskih gležnjača - koje, kaže nam, nosi sve do ljetnih mjeseci. Izabel nam je u intimnom razgovoru otvorila vrata svog svijeta, što možete pronaći na stranicama nove Glorije Glam, a kako je izgledalo after work druženje i kako proljetne dane provode naše glumice i suradnice, pogledajte u videu.