Vikend planovi

GG preporuka: koncert Natali Dizdar u Petom kupeu

17. listopad 2022.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

Bliži se subota i koncert Natali Dizdar u zagrebačkom klubu Peti kupe. U prodaji je posljednji kontingent ulaznica - požurite po svoju!

"Veselim se ponovnom susretu sa zagrebačkom publikom! Osvježili smo repertoar, ima nekih iznenađenja a jedva čekamo i odsvirati ‘Zadnji dan ljeta‘ po prvi puta. Vidimo se uskoro!", rekla je Natali dizdar povodom koncerta koji je planiran u zagrebačkom Petom kupeu. Bit će to savršena prilika za poslušati hitove ove glazbenice, poput aktualnog singla, ali i pjesme "Kad mislim na to" ili singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI "Bez ljubavi", "Slobodna i "Vili". Naći će se tu i dobro poznati hitovi iz njezine dugogodišnje karijere, kao sto su "Stranac", "Ne daj" i "Mjesto za jedno". 

image

Fotografije: Promo

Natali trenutno završava dva EP-a, jednog koji će izdati u sklopu projekta BETI te drugi u solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. U povratku pred zagrebačku publiku podržat će je mladi, nabrijani i talentirani bend Toni.Drama. Ova šarena ekipa svoj zvuk opisuje kao alternative pop/funk, a predstavila se pjesmom "Fokus Pokus". radijski eter i digitalne servise trenutno osvajaju novim singlom "IMALITUMJESTA". Ulaznice su dostupne na Entrio.hr, a za više informacija posjetite Facebook event.

image

Fotografije: Promo