Konačno

Gwyneth Paltrow osmislila je ‘vibrator svojih snova‘

15. veljača 2021.
Fotografija: Rex Features

Glumica i wellness kraljica u prodaju je stavila prvi Goop vibrator, a to je najavila sjajnim memeom na Instagramu.

Ako ste mislili da Gwyneth Paltrow nema smisla za humor, vrijeme je da vas ona razuvjeri. Kako bi najavila izlazak prvog Goop vibratora, na svom je Instagramu objavila fotografiju sebe s Oscara 1999. kad je dobila zlatni kipić za najbolju glavnu ulogu u "Zaljubljenom Shakespeareu". No, umjesto Oscara, u rukama čvrsto drži Double-Sided Wand Vibrator. 

Radi se o prvoj seksualnoj igrački za žene koju je osmislio Goop, njezina wellness tvrtka. Double-Sided Wand ima osam različitih uzoraka vibracije na obje strane - zaobljeni dio stvoren je za stimulaciju klitorisa, a izduženi za unutarnju ili vanjsku stimulaciju. Jako je fleksibilan, napravljen je od silikona koji je hipoalergen, ne sadrži nikakve ftalate, lateks ni BPA, otporan je na vodu pa ga možete koristiti pod tušem ili tijekom kupke te ima bateriju koju možete puniti preko USB-a. 

Gwyneth voli pričati o seksu, a njezin brend Goop često ima proizvode koji postanu kontroverzni, a imaju veze sa seksom. Primjerice, mirisna svijeća "This Smells Like My Vagina" napravila je nevjerojatan skandal, ali je svejedno stalno rasprodana, a uslijedila je i "This Smells Like My Orgasm". Gwyneth je prodavala i vaginalna kristalna jaja, zbog kojih je dobila kaznu  jer je oglašavala da pomažu kod zdravstvenih tegoba. Pričala je i o postupku "parenja vagine", no u jednoj od epizoda serije "The Goop Lab" seksualna trenerica Betty Dodson naučila ju je da ono što ona naziva vaginom zapravo je - vulva. Gwyneth je sve to znanje uložila u stvaranje novog vibratora. 

Za 95 dolara dobijete i godinu dana jamstva, a Double-Sided Wand je i vizualno jako privlačan pa iz Goopa poručuju da ga slobodno možete staviti na noćni ormarić kao ukras. 

Trenutno je dostava besplatna, a dostavljaju i u Europsku uniju.