Essentia

Izipizi kolekcija naočala posveta je raskošnim jesenskim bojama i teksturama

08. studeni 2022.

Fotografije: John Pavlish

Sponzorirani sadržaj

Od sunčanih naočala do onih za zaštitu od ekrana i čitanje, francuski brend novom kolekcijom izdvaja cool modele koji su nam ove jeseni glavni modni dodatak.

Stigla je jesen, bogata bojama i teksturama, a nova Izipizi Essentia kolekcija inspirirana je upravo prirodom i njenim bogatstvima. Brend Izipizi uvijek je u potrazi za mladim i talentiranim ljudima čiji rad inspirira pa je tako ovaj put inspiraciju za suradnju pronašao u mladoj glumici, glazbenici i studentici, Tari Thaller.

Nadahnuta elementima koji nas okružuju, Izipizi Essentia preispituje energizirajuće teksture naše prirode. Od zrnatih i teksturom bogatih okvira do mliječnih i voštanih efekata, boje u ovoj novoj kolekciji uranjaju u neočekivano. Primjerice "Rosy Red" donosi snažnu i zaigranu ružičastu, čiji je završetak nadahnut nježnim dodirom latica ruže. 

Otisci boje koje se stapaju s prozirnim materijalom stvarajući učinak tekućine, poput ulja na vodi ogledaju se u modelu "Oily White", a model "Deep Blue” poput oceana je duboke plave boje koja djeluje umirujuće, za razliku od "Wild Bright" svijetlog i toplog crvenkasto-smeđeg okvira koji pršti karakterom i koji će istaknuti divlju stranu karaktera. Svijetla, prozirna zelena i voštana tekstura modela "Ever Green" podsjeća na raznovrsni svijet biljaka. 

Osim raskošnih vizualnih iskustava, jesen je godišnje doba koje označava "povratak u stvarnost", školske i poslovne obveze, praćenje dobrih televizijskih sadržaja i uživanje uz stranice novih književnih naslova. U tim aktivnostima, neizbježne su nam naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj, koje Izipizi nudi u ponudi uz svoje odlične modele sunčanih naočala.